Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BFC Dynamo TSV 1860 München
def Tactiek Angrep-4-1-4-1
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 60.3
very good Schieten outstanding
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Gottinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottinger geeft een lange en hoge pass. Kalmbach kopt de bal weg. Cilker bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilker draait met de bal, schiet en ... Ciepierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Akkus rent richting de bal. Gevorgyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gevorgyan passt de bal met de wreef. Wientjes is nu in balbezit. Wientjes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Waldschrath geeft een hoge lob. Cilker is nu in balbezit. Cilker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Cilker kopt de bal weg. Settimio probeert de bal aan de voet te houden. Barreto is nu in balbezit. Cilker onderschept slim de pass. Cilker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Dynamo 52%, TSV 1860 München 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BFC Dynamo - TSV 1860 München 0:0

46e minuut.
Gottinger komt het veld opgelopen. Wenzel komt het veld opgelopen. Dayuan komt het veld opgelopen. Riemel komt het veld opgelopen. Brügger komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Dayuan onderschept slim de pass. Heyer rent richting de bal. Gottinger begaat een overtreding. Gottinger krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Centkowski is nu in balbezit. Centkowski geeft de bal voor. Wenzel kopt de bal weg. Klungelig pakt Dayuan de bal. Dayuan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bahrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Paar is nu in balbezit. Paar met een sublieme pass. Centkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Centkowski geeft een hoge lob. Wenzel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dayuan kopt de bal weg. Heyer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brügger. Brügger krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Gottinger onderschept slim de pass. Gottinger geeft een lange en hoge pass. Dayuan kopt de bal weg. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Cilker bereikt de bal nog maar net als eerste. Centkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Centkowski passt de bal met de wreef. Dayuan is nu in balbezit. Dayuan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gottinger met een sublieme pass. Dayuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldschrath begaat een overtreding. Dayuan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dayuan kan niet meer verder spelen. Centkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brügger krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Gansloser de bal. Gansloser speelt de bal door. Heinsch heeft problemen om de bal te vangen. Wenzel rent richting de bal. Wenzel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cilker is nu in balbezit. Silaghi onderschept slim de pass. Gottinger met een sublieme pass. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Dynamo 64%, TSV 1860 München 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BFC Dynamo - TSV 1860 München 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Daar is Heyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gottinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottinger geeft de bal voor. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

97e minuut.
Wenzel probeert de bal met de borst te controleren. Kapellmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wenzel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Centkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel draait met de bal, schiet en ... Bahrmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

97e minuut.
Gottinger met de inworp. Centkowski is nu in balbezit. Centkowski passt de bal met de wreef. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel schiet op doel. Bahrmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

98e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Centkowski zal de hoekschop nemen. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BFC Dynamo - TSV 1860 München 0:1

101e minuut.
Riemel met een sublieme pass. Gottinger rent richting de bal. Centkowski is nu in balbezit. Cilker onderschept slim de pass. Cilker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Dynamo 64%, TSV 1860 München 36%.
BFC Dynamo - TSV 1860 München 0:1

111e minuut.
Kalmbach rent richting de bal. Met opzet legt Gottinger zijn tegenspeler op de grond. Kalmbach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalmbach zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tervapuro krijgt zijn hoofd ertegen. Ciepierski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BFC Dynamo 59%, TSV 1860 München 41%.
BFC Dynamo - TSV 1860 München 0:1