Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BC Union II Fambach
4321defr Tactiek kein flügel
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 18
39.5 gemiddelde waardering 55.6
matig Schieten goed
matig Passen uitmuntend
goed Verdedigen solide


14e minuut.
Zundl passt de bal in één keer door. Jendrek met een sublieme pass. Klungelig pakt Dall de bal. Dall schiet op doel. Blum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - Fambach 0:1

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zundl met een snelle inworp. Eichel probeert naar een medespeler te passen. Kringe is nu in balbezit. Kringe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saldaña speelt de bal door. Eichholz met een sublieme pass. Klungelig pakt Aicheler de bal. Jendrek rent richting de bal. Jendrek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Vasconcelos de bal. Panitzsch geeft een lange en hoge pass. Kringe is nu in balbezit. Kringe haalt uit met een fantastische trap. Blum maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Dreger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dall is nu in balbezit. Dall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - Fambach 0:2

33e minuut.
Dreger met een sublieme pass. Jendrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrek geeft de bal voor. Eichel is nu in balbezit. Eichel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vasconcelos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kornilios maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Saldaña heeft problemen om de bal te vangen. Eichel is nu in balbezit. Eichel draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BC Union II 74%, Fambach 26%.
BC Union II - Fambach 0:2

46e minuut.
Braun kopt de bal weg. Dall is nu in balbezit. Carstens begaat een overtreding. Carstens krijgt een gele kaart. Dall is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Panitzsch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Eichel kopt de bal weg. Kringe is nu in balbezit. Kringe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Saldaña is nu in balbezit. Saldaña geeft een lange en hoge pass. Eichel probeert naar een medespeler te passen. Kringe is nu in balbezit. Kringe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kringe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieler onderschept slim de pass. Bieler passt de bal in één keer door. Jendrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrek geeft een lange en hoge pass. Blum bokst de bal weg.

63e minuut.
Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigo geeft de bal voor. Eichel is nu in balbezit. Eichel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daedelow maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jendrek is nu in balbezit. Jendrek geeft een hoge lob. Eichel is nu in balbezit. Eichel schiet op doel. Blum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Kringe rent richting de bal. Kringe haalt uit met een fantastische trap. Schubert geeft een hoge lob. Panitzsch is nu in balbezit. Panitzsch geeft een hoge lob. Blum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Vasconcelos probeert de bal met de borst te controleren. Kornilios bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasconcelos. Vasconcelos krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Rodrigo rent richting de bal. Rodrigo geeft de bal voor. Dall rent richting de bal. Dall draait met de bal, schiet en ... Blum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BC Union II - Fambach 0:3

87e minuut.
Capellan rent richting de bal. Capellan passt de bal in één keer door. Braun speelt de bal door. Jendrek is nu in balbezit. Jendrek schiet op doel. Blum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BC Union II 70%, Fambach 30%.
BC Union II - Fambach 0:3