Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eintracht Kaktus Cologne Atheists
433 mit 6 Tactiek uraha4312
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
52.8 gemiddelde waardering 58.4
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Mozina geeft de bal voor. Sesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesta geeft een lange en hoge pass. Eymold rent richting de bal. Eymold haalt uit met een fantastische trap. Pörtgen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Laaser speelt de bal door. Sesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesta met een sublieme pass. Eymold bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymold draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Inworp. Hannawald met de inworp. Laaser met een sublieme pass. Eymold bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymold draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Laaser met de inworp. Hannawald met een sublieme pass. Hemmerich rent richting de bal. Hemmerich haalt uit met een fantastische trap. Pörtgen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - Cologne Atheists 0:1

19e minuut.
Hannawald bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannawald passt de bal zonder na te denken. Hemmerich is nu in balbezit. Hemmerich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - Cologne Atheists 0:2

20e minuut.
Laaser met de inworp. Hannawald met een sublieme pass. Hemmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymold rent richting de bal. Eymold schiet op doel. Pörtgen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Allwicher speelt de bal door. Eymold bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesta rent richting de bal. Eymold bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymold draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mahlstedt speelt de bal door. Daar is Kahrs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voigt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voigt krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Sesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesta passt de bal in één keer door. Hemmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmerich haalt uit met een fantastische trap. Pörtgen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - Cologne Atheists 0:3

43e minuut.
König geeft een lange en hoge pass. Hannawald kopt de bal weg. Wück bereikt de bal nog maar net als eerste. Eymold onderschept slim de pass. Eymold schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pommerenke kopt de bal weg. Klungelig pakt Eymold de bal. Ullmann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ullmann krijgt een gele kaart. Eymold is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hemmerich legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - Cologne Atheists 0:4

45e minuut.
Ullmann kopt de bal weg. Sesta speelt de bal door. Daar is Eymold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hemmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmerich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Kaktus 74%, Cologne Atheists 26%.
Eintracht Kaktus - Cologne Atheists 0:4

46e minuut.
Voigt onderschept slim de pass. Laaser geeft de bal voor. Hemmerich kopt de bal weg. Eymold rent richting de bal. Eymold schiet op doel. Pörtgen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Łukawski passt de bal met de wreef. Hannawald rent richting de bal. Hannawald passt de bal zonder na te denken. Hemmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmerich draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Kiecal passt de bal in één keer door. Sesta is nu in balbezit. Sesta passt de bal in één keer door. Eymold heeft problemen om de bal te vangen. Eymold schiet op doel. Pörtgen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
König probeert de bal met de borst te controleren. Sesta rent richting de bal. Sesta probeert naar een medespeler te passen. Hemmerich rent richting de bal. Hemmerich haalt uit met een fantastische trap. Pörtgen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - Cologne Atheists 0:5

71e minuut.
Allwicher passt de bal met de wreef. Eymold is nu in balbezit. Wück begaat een overtreding. Eymold raakt geblesseerd tijdens het duel. Sesta komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Pörtgen bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Kiecal geeft de bal voor. Inworp. Mahlstedt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kahrs geeft de bal voor. Peschl maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht Kaktus - Cologne Atheists 1:5

76e minuut.
Allwicher probeert naar een medespeler te passen. Sesta rent richting de bal. Sesta speelt de bal door. Eymold is nu in balbezit. Eymold schiet op doel. Pörtgen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Łukawski speelt de bal door. Sesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesta speelt de bal door. Hemmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemmerich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pörtgen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Łukawski met een sublieme pass. Sesta is nu in balbezit. Sesta passt de bal in één keer door. Eymold rent richting de bal. Eymold haalt uit met een fantastische trap. Pörtgen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht Kaktus 71%, Cologne Atheists 29%.
Eintracht Kaktus - Cologne Atheists 1:5