Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolzplatzhelden Bayer Crew
mf Tactiek abw 5
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 60.8
matig Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Leckebusch geeft de bal voor. Lais kopt de bal weg. Öffinger heeft problemen om de bal te vangen. Augenthaler rent richting de bal. Augenthaler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Daar is Wilke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutschke is nu in balbezit. Met opzet legt Fujdiar zijn tegenspeler op de grond. Fujdiar krijgt een gele kaart. Dutschke raakt geblesseerd tijdens het duel. Fujdiar met een sublieme pass. Narbe met een snel genomen vrije trap. Wilke rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lovrak probeert naar een medespeler te passen. Augenthaler is nu in balbezit. Kische is nu in balbezit. Augenthaler onderschept slim de pass. Augenthaler geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Fujdiar passt de bal in één keer door. Daar is Lais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lais met een sublieme pass. Augenthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Augenthaler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Völzow controleert de bal met de borst. Hämpke bereikt de bal nog maar net als eerste. Völzow onderschept slim de pass. Völzow speelt de bal door. Boros is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Leckebusch geeft een lange en hoge pass. Lovrak kopt de bal weg. Fujdiar probeert naar een medespeler te passen. Boros rent richting de bal. Boros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolzplatzhelden - Bayer Crew 0:1

43e minuut.
Krist verovert de bal door een tackle van achteren. Krist geeft de bal voor. Boros kopt de bal weg. Augenthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Augenthaler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolzplatzhelden 61%, Bayer Crew 39%.
Bolzplatzhelden - Bayer Crew 0:1

46e minuut.
Spickenagel passt de bal zonder na te denken. Lais rent richting de bal. Lais passt de bal in één keer door. Augenthaler is nu in balbezit. Augenthaler haalt uit met een fantastische trap. Kambach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Dutschke probeert naar een medespeler te passen. Adendorff heeft problemen om de bal te vangen. Fujdiar speelt de bal door. Boros rent richting de bal. Boros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Öffinger onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lais geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boros krijgt zijn hoofd ertegen. Kambach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolzplatzhelden - Bayer Crew 0:2

65e minuut.
Adendorff is nu in balbezit. Fujdiar verovert de bal door een tackle van achteren. Fujdiar geeft een hoge lob. Boros is nu in balbezit. Boros draait met de bal, schiet en ... Kambach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Augenthaler speelt de bal door. Boros is nu in balbezit. Narbe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Narbe krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Leckebusch geeft een hoge lob. Gauta kopt de bal weg. Völzow rent richting de bal. Völzow geeft een hoge lob. Boros krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Öffinger kopt de bal weg. Lais rent richting de bal. Lais passt de bal met de wreef. Augenthaler rent richting de bal. Augenthaler draait met de bal, schiet en ... Kambach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Völzow passt de bal met de wreef. Kische verovert de bal door een tackle van achteren. Lais rent richting de bal. Lais geeft de bal voor. Boros maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Buitenspel voor Augenthaler. Goede buitenspelval van de verdediging. Güttler komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolzplatzhelden 60%, Bayer Crew 40%.
Bolzplatzhelden - Bayer Crew 0:2