Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mainz 005 Kalibolzer
Normal Tactiek Volki
51% Balbezit 49%
68% Spel op eigen helft 32%
8 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 65.7
uitstekend Schieten uitmuntend
redelijk Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Jarke geeft een lange en hoge pass. Inworp. Viljamaa met een snelle inworp. Tonn geeft een lange en hoge pass. Ruidisch springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Viljamaa is nu in balbezit. Viljamaa passt de bal in één keer door. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ... Tybora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Kalibolzer 0:1

5e minuut.
Zelenčić geeft de bal voor. Inworp. Fähnemann met een snelle inworp. Roman is nu in balbezit. Roman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Freudenstein probeert naar een medespeler te passen. Bähren probeert naar een medespeler te passen. Roman is nu in balbezit. Roman haalt uit met een fantastische trap. Ociesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mainz 005 - Kalibolzer 1:1

13e minuut.
Zelenčić met een sublieme pass. Viljamaa rent richting de bal. Viljamaa geeft een lange en hoge pass. Ruidisch probeert de bal met de borst te controleren. Ruidisch haalt uit met een fantastische trap. Tybora bokst de bal weg.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Kohl de bal onder controle te krijgen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos passt de bal zonder na te denken. Ruidisch rent richting de bal. Ruidisch schiet op doel. Tybora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Freudenstein onderschept slim de pass. Zeit geeft een lange en hoge pass. Santos krijgt zijn hoofd ertegen. Jarke heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Viljamaa zal de hoekschop nemen. Ruidisch springt en kopt de bal. Tybora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Kalibolzer 1:2

20e minuut.
Santos is nu in balbezit. Jarke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Santos neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Kalibolzer 1:3

23e minuut.
Tonn passt de bal zonder na te denken. Viljamaa probeert naar een medespeler te passen. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap. Tybora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Kalibolzer 1:4

26e minuut.
Viljamaa met een sublieme pass. Zeit bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeit passt de bal met de wreef. Ruidisch rent richting de bal. Ruidisch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Santos kopt de bal weg. Freudenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruidisch begaat een overtreding. Ruidisch krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Jarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonn onderschept slim de pass. Tonn passt de bal in één keer door. Ruidisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruidisch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zelenčić onderschept slim de pass. Zelenčić geeft een hoge lob. Ruidisch rent richting de bal. Ruidisch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Kalibolzer 1:5

35e minuut.
Trí Dũng geeft de bal voor. Ruidisch kopt de bal weg. Freudenstein heeft problemen om de bal te vangen. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bähren is nu in balbezit. Tonn verovert de bal door een tackle van achteren. Tonn probeert naar een medespeler te passen. Ruidisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruidisch haalt uit met een fantastische trap. Tybora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Kalibolzer 1:6

41e minuut.
Tybora speelt de bal door. Zeit is nu in balbezit. Zeit passt de bal met de wreef. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap. Tybora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Buchmann onderschept slim de pass. Buchmann passt de bal met de wreef. Zeit probeert naar een medespeler te passen. Ruidisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruidisch draait met de bal, schiet en ... Tybora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mainz 005 68%, Kalibolzer 32%.
Mainz 005 - Kalibolzer 1:6

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zeit met de inworp. Tonn geeft een lange en hoge pass. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ... Tybora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Roman is nu in balbezit. Zelenčić verovert de bal door een tackle van achteren. Zelenčić geeft een hoge lob. Daar is Jarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Viljamaa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruidisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruidisch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Natsrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsrek geeft een hoge lob. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner schiet op doel. Ociesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Kalibolzer 2:6

59e minuut.
Kohl geeft een hoge lob. Kamat kopt de bal weg. Roman is nu in balbezit. Roman schiet op doel. Ociesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Kalibolzer 3:6

61e minuut.
Buchmann verovert de bal door een tackle van achteren. Buchmann passt de bal in één keer door. Zeit bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeit geeft de bal voor. Santos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ociesa trapt de bal weg. Tonn kopt de bal weg. Zeit heeft problemen om de bal te vangen. Zeit geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Freudenstein geeft een lange en hoge pass. Viljamaa is nu in balbezit. Viljamaa geeft een hoge lob. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap. Tybora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Freudenstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Kalibolzer 3:7

72e minuut.
Natsrek probeert naar een medespeler te passen. Kamat rent richting de bal. Kamat passt de bal met de wreef. Roman rent richting de bal. Roman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tonn speelt de bal door. Ruidisch is nu in balbezit. Ruidisch passt de bal in één keer door. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel. Tybora bokst de bal weg. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos geeft een lange en hoge pass. Freudenstein kopt de bal weg. Santos rent richting de bal. Santos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Santos passt de bal met de wreef. Zeit is nu in balbezit. Zeit passt de bal in één keer door. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Roman kopt de bal weg. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelenčić met een sublieme pass. Majsner rent richting de bal. Majsner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tonn probeert naar een medespeler te passen. Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal in één keer door. Ruidisch is nu in balbezit. Ruidisch haalt uit met een fantastische trap. Tybora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Inworp. Zeit met een snelle inworp. Tonn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonn schiet op doel. Santos kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tybora werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ruidisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruidisch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Kalibolzer 3:8

79e minuut.
Jarke geeft de bal voor. Inworp. Viljamaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tonn rent richting de bal. Tonn geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Tybora trapt de bal weg. Viljamaa kopt de bal weg. Tonn met een sublieme pass. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tonn is nu in balbezit. Tonn speelt de bal door. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Kalibolzer 3:9

85e minuut.
Tonn heeft problemen om de bal te vangen. Tonn passt de bal met de wreef. Jarke rent richting de bal. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mainz 005 - Kalibolzer 3:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mainz 005 68%, Kalibolzer 32%.
Mainz 005 - Kalibolzer 3:10