Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Duderstadt 09 FC Franconia Athen
Grund Tactiek TW 442fjt2
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 52
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 67.6
average Schieten outstanding
average Passen formidable
average Verdedigen excellent


2e minuut.
Parlau probeert de bal met de borst te controleren. Reluga speelt de bal door. Schwaab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Franconia Athen 0:1

3e minuut.
Wędrowycz rent richting de bal. Wędrowycz geeft een lange en hoge pass. Jochem kopt de bal weg. Schwaab rent richting de bal. Schwaab schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Terveen met een sublieme pass. Jochem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ługowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ługowski krijgt een gele kaart. Jochem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Träger legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Franconia Athen 0:2

10e minuut.
Cargioli geeft een hoge lob. Schwaab bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsienica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gąsienica krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Schwaab haalt uit met een fantastische trap. Hernandes probeert wanhopig de bal te grijpen. Bibishkov geeft een lange en hoge pass. Daar is Parlau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Jochem de bal. Jochem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Franconia Athen 0:3

14e minuut.
Träger rent richting de bal. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen passt de bal in één keer door. Schwaab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaab draait met de bal, schiet en ... Hernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jochem geeft de bal voor. Schwaab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Franconia Athen 0:4

18e minuut.
Wędrowycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędrowycz geeft de bal voor. Schwaab kopt de bal weg. Terveen rent richting de bal. Terveen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Jochem rent richting de bal. Jochem geeft een hoge lob. Schwaab rent richting de bal. Schwaab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Franconia Athen 0:5

22e minuut.
Träger verovert de bal door een tackle van achteren. Träger met een sublieme pass. Bibishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen onderschept slim de pass. Terveen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Jochem probeert naar een medespeler te passen. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibishkov is nu in balbezit. Terveen verovert de bal door een tackle van achteren. Terveen haalt uit met een fantastische trap. Hernandes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gąsienica verovert de bal door een tackle van achteren. Schwaab is nu in balbezit. Schwaab draait met de bal, schiet en ... Hernandes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Terveen is nu in balbezit. Terveen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Franconia Athen 0:6

26e minuut.
Reluga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schwaab kopt de bal weg. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen schiet op doel. Hernandes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Franconia Athen 0:7

27e minuut.
Ługowski geeft de bal voor. Inworp. Jochem met een snelle inworp. Reluga geeft een lange en hoge pass. Schwaab springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cargioli verovert de bal door een tackle van achteren. Cargioli geeft de bal voor. Gąsienica is nu in balbezit. Schwaab onderschept slim de pass. Schwaab draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Reluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Roche verovert de bal door een tackle van achteren. Roche met een sublieme pass. Danielczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielczy haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Klungelig pakt Jochem de bal. Jochem met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Ramírez de bal onder controle te krijgen. Schwaab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaab draait met de bal, schiet en ... Hernandes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Jochem geeft een hoge lob. Daar is Bibishkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terveen is nu in balbezit. Terveen haalt uit met een fantastische trap. Hernandes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Franconia Athen 0:8

40e minuut.
Herghelegiu geeft een hoge lob. Terveen controleert de bal met de borst. Găină rent richting de bal. Schwaab onderschept slim de pass. Schwaab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Franconia Athen 0:9

44e minuut.
Wędrowycz speelt de bal door. Terveen is nu in balbezit. Terveen passt de bal in één keer door. Schwaab rent richting de bal. Schwaab schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Duderstadt 09 70%, FC Franconia Athen 30%.
Borussia Duderstadt 09 - FC Franconia Athen 0:9

47e minuut.
Terveen rent richting de bal. Terveen passt de bal in één keer door. Schwaab rent richting de bal. Schwaab draait met de bal, schiet en ... Gąsienica probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Reluga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jochem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochem geeft een hoge lob. Schwaab controleert de bal met de borst. Schwaab schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Träger probeert naar een medespeler te passen. Wrobel probeert naar een medespeler te passen. Buszta probeert naar een medespeler te passen. Schwaab is nu in balbezit. Schwaab schiet op doel. Hernandes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Wrobel heeft problemen om de bal te vangen. Wrobel geeft een hoge lob. Schwaab is nu in balbezit. Schwaab draait met de bal, schiet en ... Hernandes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Reluga probeert naar een medespeler te passen. Buszta is nu in balbezit. Buszta passt de bal zonder na te denken. Schwaab is nu in balbezit. Schwaab draait met de bal, schiet en ... Hernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bibishkov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Franconia Athen 0:10

54e minuut.
Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Reluga rent richting de bal. Reluga passt de bal in één keer door. Schwaab is nu in balbezit. Schwaab draait met de bal, schiet en ... Hernandes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Terveen is nu in balbezit. Terveen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Klungelig pakt Buszta de bal. Terveen is nu in balbezit. Met opzet legt Bibishkov zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bibishkov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bibishkov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Terveen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jochem neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Terveen rent richting de bal. Terveen passt de bal zonder na te denken. Schwaab is nu in balbezit. Schwaab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Franconia Athen 0:11

61e minuut.
Buszta probeert naar een medespeler te passen. Jochem rent richting de bal. Jochem geeft een hoge lob. Schwaab kan de bal niet met de borst controleren. Schwaab draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Habich is nu in balbezit. Terveen verovert de bal door een tackle van achteren. Terveen met een sublieme pass. Klungelig pakt Schwaab de bal. Schwaab haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hernandes met een sublieme pass. Jochem kopt de bal weg. Schwaab rent richting de bal. Schwaab schiet op doel. Gąsienica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Terveen rent richting de bal. Terveen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Franconia Athen 0:12

64e minuut.
Wędrowycz geeft de bal voor. Buszta kopt de bal weg. Schwaab rent richting de bal. Schwaab schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Jochem passt de bal zonder na te denken. Daar is Reluga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reluga probeert naar een medespeler te passen. Terveen is nu in balbezit. Terveen haalt uit met een fantastische trap. Hernandes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Terveen is nu in balbezit. Terveen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Habich speelt de bal door. Jochem met een sublieme pass. Daar is Terveen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terveen schiet op doel. Hernandes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Jochem kopt de bal weg. Buszta heeft problemen om de bal te vangen. Buszta met een sublieme pass. Schwaab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaab schiet op doel. Hernandes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reluga met de inworp. Buszta met een sublieme pass. Reluga geeft een lange en hoge pass. Schwaab maakt een snoekduik en kopt de bal. Hernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Franconia Athen 0:13

78e minuut.
Jochem geeft een lange en hoge pass. Schwaab kopt de bal weg. Terveen rent richting de bal. Terveen haalt uit met een fantastische trap. Hernandes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Franconia Athen 0:14

81e minuut.
Buszta onderschept slim de pass. Buszta met een sublieme pass. Schwaab is nu in balbezit. Schwaab haalt uit met een fantastische trap. Hernandes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Reluga zal de hoekschop nemen. Daar is Träger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwaab rent richting de bal. Schwaab draait met de bal, schiet en ... Hernandes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Franconia Athen 0:15

85e minuut.
Habich bereikt de bal nog maar net als eerste. Buszta onderschept slim de pass. Buszta met een sublieme pass. Terveen rent richting de bal. Terveen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hernandes met een harde bal richting middenveld. Ramírez kopt de bal weg. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Franconia Athen 0:16

87e minuut.
Wędrowycz speelt de bal door. Buszta speelt de bal door. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen haalt uit met een fantastische trap. Hernandes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - FC Franconia Athen 0:17

89e minuut.
Klungelig pakt Roche de bal. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger passt de bal in één keer door. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Duderstadt 09 77%, FC Franconia Athen 23%.
Borussia Duderstadt 09 - FC Franconia Athen 0:17