Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KC Nevermind Little Sokker Angels
Kamikatze Tactiek Achilleus
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
31.3 gemiddelde waardering 55.1
matig Schieten goed
zwak Passen solide
zwak Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Jagusch met een sublieme pass. Corell rent richting de bal. Corell met een sublieme pass. Liberato rent richting de bal. Liberato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Izaguirre geeft de bal voor. Liberato krijgt zijn hoofd ertegen. Käding heeft problemen om de bal te vangen. Estruch Martínez is nu in balbezit. Estruch Martínez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Jagusch rent richting de bal. Jagusch geeft een hoge lob. Liberato is nu in balbezit. Liberato haalt uit met een fantastische trap. Mayer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Janiak met de inworp. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakar onderschept slim de pass. Bakar geeft een hoge lob. Izaguirre maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Jagusch passt de bal in één keer door. Bakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakar geeft een hoge lob. Estruch Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estruch Martínez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Jagusch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corell rent richting de bal. Corell geeft de bal voor. Estruch Martínez is nu in balbezit. Estruch Martínez haalt uit met een fantastische trap. Mayer bokst de bal weg.

42e minuut.
Corell geeft de bal voor. Ehrhardt heeft problemen om de bal te vangen. Estruch Martínez is nu in balbezit. Liberato is nu in balbezit. Liberato draait met de bal, schiet en ... Mayer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Nevermind 80%, Little Sokker Angels 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KC Nevermind - Little Sokker Angels 0:0

46e minuut.
Estruch Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Estruch Martínez probeert naar een medespeler te passen. Bakar rent richting de bal. Bakar geeft een hoge lob. Izaguirre heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Bakar verovert de bal door een tackle van achteren. Bakar passt de bal in één keer door. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... Mayer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Nowak onderschept slim de pass. Nowak probeert naar een medespeler te passen. Corell speelt de bal door. Estruch Martínez rent richting de bal. Estruch Martínez schiet op doel. Mayer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - Little Sokker Angels 0:1

76e minuut.
Liberato passt de bal zonder na te denken. Bakar is nu in balbezit. Bakar probeert naar een medespeler te passen. Liberato bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jagusch geeft een lange en hoge pass. Estruch Martínez rent richting de bal. Estruch Martínez geeft een hoge lob. Liberato krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Nevermind - Little Sokker Angels 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Nevermind 84%, Little Sokker Angels 16%.
KC Nevermind - Little Sokker Angels 0:2