Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Globetrotter Köln Stahl Brandenburg
4-1-3-2 Tactiek 5-2-3 Versuch 6
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.1 gemiddelde waardering 59.3
solide Schieten formidabel
solide Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Ruede is nu in balbezit. Ruede passt de bal zonder na te denken. Ende is nu in balbezit. Ende draait met de bal, schiet en ... Dryl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrotter Köln - Stahl Brandenburg 0:1

8e minuut.
Ruede passt de bal in één keer door. Woydt bereikt de bal nog maar net als eerste. Woydt passt de bal in één keer door. Laár is nu in balbezit. Laár schiet op doel. Dryl bokst de bal weg. Kalla is nu in balbezit. Kalla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrotter Köln - Stahl Brandenburg 0:2

14e minuut.
Kalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Woydt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bociański. Bociański krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Naya kopt de bal weg. Beszterda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko probeert naar een medespeler te passen. Preś rent richting de bal. Preś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Brandybuck passt de bal in één keer door. Przyziółkiewicz is nu in balbezit. Przyziółkiewicz passt de bal met de wreef. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrotter Köln - Stahl Brandenburg 0:3

42e minuut.
Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gort verovert de bal door een tackle van achteren. Gort geeft een lange en hoge pass. Woydt heeft problemen om de bal te vangen. Woydt schiet op doel. Dryl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Globetrotter Köln 46%, Stahl Brandenburg 54%.
FC Globetrotter Köln - Stahl Brandenburg 0:3

47e minuut.
Käsler passt de bal met de wreef. Ruede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruede met een sublieme pass. Laár rent richting de bal. Laár schiet op doel. Dryl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Käsler rent richting de bal. Käsler passt de bal in één keer door. Kalla is nu in balbezit. Kalla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrotter Köln - Stahl Brandenburg 0:4

57e minuut.
Ruede rent richting de bal. Ende is nu in balbezit. Ende passt de bal zonder na te denken. Kalla rent richting de bal. Kalla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrotter Köln - Stahl Brandenburg 0:5

59e minuut.
Ruede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruede met een sublieme pass. Ende rent richting de bal. Ende draait met de bal, schiet en ... Dryl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woydt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laár is nu in balbezit. Laár schiet op doel. Dryl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrotter Köln - Stahl Brandenburg 0:6

61e minuut.
Käsler met een sublieme pass. Ruede rent richting de bal. Ruede probeert naar een medespeler te passen. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalla rent richting de bal. Kalla draait met de bal, schiet en ... Dryl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrotter Köln - Stahl Brandenburg 0:7

66e minuut.
Käsler passt de bal zonder na te denken. Ruede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruede passt de bal in één keer door. Ende rent richting de bal. Ende haalt uit met een fantastische trap. Dryl bokst de bal weg.

69e minuut.
Bojko geeft een hoge lob. Tilea kopt de bal weg. Ruede probeert naar een medespeler te passen. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Ruede zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ende is nu in balbezit. Ende schiet op doel. Dryl probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ruede is nu in balbezit. Ruede probeert naar een medespeler te passen. Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Globetrotter Köln - Stahl Brandenburg 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Globetrotter Köln 59%, Stahl Brandenburg 41%.
FC Globetrotter Köln - Stahl Brandenburg 0:8