Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Kicks Die Halbstarken
Birdcage Tactiek sechzehn
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 54.4
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
van den Hoek probeert naar een medespeler te passen. Juričević rent richting de bal. Juričević geeft een lange en hoge pass. Gressier probeert wanhopig de bal te grijpen. Wortmann heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - Die Halbstarken 0:1

3e minuut.
Taubert rent richting de bal. Taubert geeft een lange en hoge pass. Garthoff probeert de bal aan de voet te houden. Pfahl rent richting de bal. Pfahl draait met de bal, schiet en ... Fabuš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

5e minuut.
Klungelig pakt Juričević de bal. Juričević geeft een hoge lob. Wortmann controleert de bal met de borst. Oberender rent richting de bal. Oberender haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberender is nu in balbezit. Oberender passt de bal zonder na te denken. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Tenbieg verovert de bal door een tackle van achteren. Tenbieg met een sublieme pass. Puls rent richting de bal. Hackenjos onderschept slim de pass. Hackenjos haalt uit met een fantastische trap. Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
van den Hoek met de inworp. Rubbert heeft problemen om de bal te vangen. Rubbert geeft een lange en hoge pass. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - Die Halbstarken 0:2

31e minuut.
van den Hoek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rubbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbert passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szczoczarz de bal. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Juričević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szczoczarz de bal. Tenbieg rent richting de bal. Szczoczarz onderschept slim de pass. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. Gressier bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - Die Halbstarken 0:3

35e minuut.
Hackenjos speelt de bal door. Juričević is nu in balbezit. Juričević passt de bal zonder na te denken. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Kicks 78%, Die Halbstarken 22%.
Magic Kicks - Die Halbstarken 0:3

49e minuut.
Puls passt de bal in één keer door. Taubert bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van den Hoek zal de hoekschop nemen. Szczoczarz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - Die Halbstarken 0:4

50e minuut.
Hackenjos passt de bal met de wreef. Juričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Juričević probeert naar een medespeler te passen. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - Die Halbstarken 0:5

51e minuut.
Daar is Gutschmidt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutschmidt probeert naar een medespeler te passen. Taubert met een sublieme pass. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hackenjos passt de bal met de wreef. Juričević rent richting de bal. Juričević geeft een lange en hoge pass. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz schiet op doel. Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Szczoczarz de bal onder controle te krijgen. Juričević kopt de bal weg. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. Gressier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - Die Halbstarken 0:6

62e minuut.
van den Hoek probeert de bal aan de voet te houden. Rubbert rent richting de bal. Rubbert speelt de bal door. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Gressier trapt de bal weg van het doel. van den Hoek is nu in balbezit. van den Hoek speelt de bal door. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - Die Halbstarken 0:7

78e minuut.
Daar is Neef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neef passt de bal met de wreef. Puls probeert de bal met de borst te controleren. Juričević rent richting de bal. Juričević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gressier trapt de bal weg. Rubbert kopt de bal weg. Szczoczarz is nu in balbezit. Oberender bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberender schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
van den Hoek passt de bal met de wreef. Juričević rent richting de bal. Juričević probeert naar een medespeler te passen. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz schiet op doel. Paal! Taubert speelt de bal door. Rubbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbert geeft de bal voor. Szczoczarz springt en kopt de bal. Gressier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Gressier probeert naar een medespeler te passen. Hackenjos speelt de bal door. Juričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Juričević speelt de bal door. van den Hoek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Trehkopf bereikt de bal nog maar net als eerste. Trehkopf geeft de bal voor. van den Hoek is nu in balbezit. van den Hoek geeft een hoge lob. Szczoczarz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Kicks 81%, Die Halbstarken 19%.
Magic Kicks - Die Halbstarken 0:7