Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
schwarz gelb pfaffroda Halloren
neu Tactiek D - Z - D - Z ^
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
44.4 gemiddelde waardering 69.7
matig Schieten wonderbaarlijk
goed Passen formidabel
matig Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Chanoine passt de bal zonder na te denken. Kózka rent richting de bal. Kózka passt de bal zonder na te denken. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Kózka geeft de bal voor. Liljefors kopt de bal weg. Chanoine rent richting de bal. Chanoine draait met de bal, schiet en ... Gäßler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Halloren 0:1

10e minuut.
Kózka onderschept slim de pass. Kózka geeft een lange en hoge pass. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Halloren 0:2

12e minuut.
Kózka geeft een lange en hoge pass. Hauff met een sublieme pass. Kózka is nu in balbezit. Kózka geeft een lange en hoge pass. Liljefors maakt een snoekduik en kopt de bal. Gäßler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Klungelig pakt Kózka de bal. Kózka geeft de bal voor. Daar is Chanoine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chanoine schiet op doel. Gäßler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Halloren 0:3

18e minuut.
Chanoine is nu in balbezit. Chanoine passt de bal zonder na te denken. Liljefors rent richting de bal. Liljefors schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Halloren 0:4

21e minuut.
Liljefors rent richting de bal. Kózka is nu in balbezit. Kózka passt de bal zonder na te denken. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine haalt uit met een fantastische trap. Gäßler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bagusch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pepic komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Kózka is nu in balbezit. Kózka geeft een lange en hoge pass. Vorteil is nu in balbezit. Chanoine verovert de bal door een tackle van achteren. Chanoine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Halloren 0:5

30e minuut.
Liljefors rent richting de bal. Kózka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka passt de bal in één keer door. Chanoine is nu in balbezit. Chanoine schiet op doel. Gäßler bokst de bal weg.

31e minuut.
Pepic probeert naar een medespeler te passen. Hauff rent richting de bal. Kózka verovert de bal door een tackle van achteren. Kózka geeft een hoge lob. Liljefors springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Halloren 0:6

33e minuut.
Sanson rent richting de bal. Sanson passt de bal in één keer door. Leeuwen geeft een lange en hoge pass. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Pangert rent richting de bal. Pangert geeft de bal voor. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Patzer haalt uit met een fantastische trap. Wyns werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Halloren 1:6

44e minuut.
Invernizzi passt de bal in één keer door. Kózka rent richting de bal. Kózka passt de bal in één keer door. Liljefors rent richting de bal. Liljefors haalt uit met een fantastische trap. Gäßler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 67%, Halloren 33%.
schwarz gelb pfaffroda - Halloren 1:6

47e minuut.
Kózka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine is nu in balbezit. Kózka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine rent richting de bal. Chanoine schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Liljefors rent richting de bal. Tiefel begaat een overtreding. Liljefors is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kózka met een snel genomen vrije trap. Chanoine springt en kopt de bal. Gäßler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Patzer is nu in balbezit. Sanson verovert de bal door een tackle van achteren. Sanson geeft een lange en hoge pass. Chanoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanoine schiet op doel. Gäßler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Halloren 1:7

64e minuut.
Invernizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Invernizzi met een sublieme pass. Vorteil is nu in balbezit. Chanoine verovert de bal door een tackle van achteren. Chanoine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Inworp. Invernizzi met een snelle inworp. Kózka met een sublieme pass. Chanoine heeft problemen om de bal te vangen. Chanoine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Invernizzi probeert naar een medespeler te passen. Kózka is nu in balbezit. Kózka passt de bal in één keer door. Chanoine rent richting de bal. Chanoine draait met de bal, schiet en ... Gäßler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Waniek rent richting de bal. Waniek geeft een lange en hoge pass. Liljefors rent richting de bal. Liljefors draait met de bal, schiet en ... Gäßler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chanoine is nu in balbezit. Chanoine passt de bal met de wreef. Kózka is nu in balbezit. Chanoine is nu in balbezit. Chanoine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kózka met een sublieme pass. Leeuwen is nu in balbezit. Leeuwen probeert naar een medespeler te passen. Liljefors rent richting de bal. Liljefors haalt uit met een fantastische trap. Gäßler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Liljefors stond buitenspel. Tiefel neemt vlug de vrije trap. Munita geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chanoine de bal. Chanoine draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Halloren 1:8

85e minuut.
Leeuwen speelt de bal door. Kózka rent richting de bal. Kózka passt de bal in één keer door. Liljefors heeft problemen om de bal te vangen. Liljefors schiet op doel. Gäßler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Jahn probeert naar een medespeler te passen. Westwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Westwood probeert naar een medespeler te passen. Leeuwen rent richting de bal. Leeuwen geeft een hoge lob. Gäßler bokst de bal weg.

88e minuut.
Kózka is nu in balbezit. Kózka passt de bal zonder na te denken. Chanoine rent richting de bal. Chanoine haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - Halloren 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 75%, Halloren 25%.
schwarz gelb pfaffroda - Halloren 1:9