Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Hemsen Capybara Invaders
1 Tactiek Miyajima
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
55.5 gemiddelde waardering 66.1
good Schieten formidable
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Prota speelt de bal door. Fernández de Mendiola rent richting de bal. Fernández de Mendiola passt de bal zonder na te denken. Rus is nu in balbezit. Rus draait met de bal, schiet en ... Hajdo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Zavala kopt de bal weg. Krivijanský is nu in balbezit. Prota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prota krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy met een sublieme pass. Vlahos rent richting de bal. Vlahos haalt uit met een fantastische trap. Zhivkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Capybara Invaders 0:1

12e minuut.
Masár is nu in balbezit. Walendziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendziuk passt de bal zonder na te denken. Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski haalt uit met een fantastische trap. Zhivkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duddy is nu in balbezit. Duddy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Capybara Invaders 0:2

26e minuut.
Krivijanský kopt de bal weg. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Prota schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Prota krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

36e minuut.
Merritt probeert naar een medespeler te passen. Krivijanský controleert de bal met de borst. Duddy is nu in balbezit. Duddy schiet op doel. Zhivkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Capybara Invaders 0:3

42e minuut.
Daar is Vlahos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duddy rent richting de bal. Vlahos is nu in balbezit. Duddy is nu in balbezit. Duddy draait met de bal, schiet en ... Zhivkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Klungelig pakt Walendziuk de bal. Walendziuk geeft de bal voor. Vlahos rent richting de bal. Vlahos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Capybara Invaders 0:4

45e minuut.
Sosin komt het veld opgelopen. Bá Long komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Hemsen 50%, Capybara Invaders 50%.
SV Hemsen - Capybara Invaders 0:4

48e minuut.
Đức Hùng geeft een hoge lob. Sosin speelt de bal door. Zavala is nu in balbezit. Zavala probeert naar een medespeler te passen. Duddy is nu in balbezit. Paal! Vlahos rent richting de bal. Vlahos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Capybara Invaders 0:5

52e minuut.
Masár bereikt de bal nog maar net als eerste. Masár geeft een hoge lob. Duddy is nu in balbezit. Duddy haalt uit met een fantastische trap. Zhivkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Capybara Invaders 0:6

55e minuut.
Chatzianestis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzianestis geeft de bal voor. Duddy kan de bal niet met de borst controleren. Duddy haalt uit met een fantastische trap. Zhivkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - Capybara Invaders 0:7

59e minuut.
Patanè kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jacke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. İzzətli bereikt de bal nog maar net als eerste. İzzətli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sosin rent richting de bal. Duddy verovert de bal door een tackle van achteren. Bá Long tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bá Long krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Hemsen 47%, Capybara Invaders 53%.
SV Hemsen - Capybara Invaders 0:7