Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stuttgarter Kickers FC Pest
4-3-3 Tactiek Basic2a
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.8 gemiddelde waardering 73.1
good Schieten outstanding
good Passen incredible
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Sierściuch verovert de bal door een tackle van achteren. Sierściuch passt de bal in één keer door. Sykta met een sublieme pass. Schultz rent richting de bal. Schultz haalt uit met een fantastische trap. Abreu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sykta rent richting de bal. Sykta geeft een hoge lob. Iwanowski heeft problemen om de bal te vangen. Iwanowski haalt uit met een fantastische trap. Abreu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - FC Pest 0:1

27e minuut.
Korzeniowski geeft een hoge lob. Iwanowski is nu in balbezit. Pitt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iwanowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sykta wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Korzeniowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - FC Pest 0:2

30e minuut.
Schultz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vulpeşean de bal. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Abreu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - FC Pest 0:3

32e minuut.
Soriano passt de bal in één keer door. Sold bereikt de bal nog maar net als eerste. Walseth begaat een overtreding. Walseth krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Abreu speelt de bal door. Sierściuch kopt de bal weg. Butz is nu in balbezit. Iwanowski onderschept slim de pass. Iwanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Schultz rent richting de bal. Schultz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vulpeşean de bal. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski schiet op doel. Abreu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Sykta rent richting de bal. Sykta passt de bal in één keer door. Schultz met een sublieme pass. Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski haalt uit met een fantastische trap. Abreu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - FC Pest 0:4

40e minuut.
De la Puente met een sublieme pass. Schultz is nu in balbezit. Schultz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Iwanowski de bal. Iwanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Schultz passt de bal zonder na te denken. Iwanowski rent richting de bal. Soriano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iwanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iwanowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Abreu bokst de bal weg. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - FC Pest 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttgarter Kickers 78%, FC Pest 22%.
Stuttgarter Kickers - FC Pest 0:5

46e minuut.
Pop komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Inworp. Schultz met een snelle inworp. Sykta rent richting de bal. Sykta geeft een lange en hoge pass. Korzeniowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Abreu speelt de bal door. Niewolski met een sublieme pass. Sykta probeert naar een medespeler te passen. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Bu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bu met een sublieme pass. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Abreu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

58e minuut.
Schultz is nu in balbezit. Schultz geeft de bal voor. Vulpeşean kopt de bal weg. Sierściuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierściuch geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski geeft een hoge lob. Sorin is nu in balbezit. Korzeniowski onderschept slim de pass. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - FC Pest 0:6

64e minuut.
Sykta speelt de bal door. Sierściuch rent richting de bal. Sierściuch geeft een lange en hoge pass. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - FC Pest 0:7

65e minuut.
Sorin probeert naar een medespeler te passen. De la Puente probeert naar een medespeler te passen. Schultz rent richting de bal. Schultz geeft een hoge lob. Korzeniowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sykta geeft een hoge lob. Schultz kopt de bal weg. Schultz rent richting de bal. Schultz geeft een hoge lob. Iwanowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Abreu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski geeft de bal voor. Bu rent richting de bal. Korzeniowski onderschept slim de pass. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Haughton verovert de bal door een tackle van achteren. Sykta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sorin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Schultz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schultz met een sublieme pass. Iwanowski rent richting de bal. Iwanowski schiet op doel. Abreu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - FC Pest 0:8

85e minuut.
De la Puente verovert de bal door een tackle van achteren. De la Puente passt de bal in één keer door. Schultz is nu in balbezit. Schultz geeft een lange en hoge pass. Korzeniowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - FC Pest 0:9

88e minuut.
Abreu met een sublieme pass. De la Puente kopt de bal weg. Iwanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Pop passt de bal zonder na te denken. Sykta speelt de bal door. Iwanowski is nu in balbezit. Iwanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stuttgarter Kickers - FC Pest 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stuttgarter Kickers 72%, FC Pest 28%.
Stuttgarter Kickers - FC Pest 0:10