Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fox in Dreams FC Nova
433-offensive Tactiek 433f
41% Balbezit 59%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 65
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
30 gemiddelde waardering 65.2
matig Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen uitstekend
matig Verdedigen formidabel


1e minuut.
Deacon met een sublieme pass. Klungelig pakt Bökle de bal. Woś is nu in balbezit. Woś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tröger met een snelle inworp. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo geeft een lange en hoge pass. Woś rent richting de bal. Woś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:1

8e minuut.
Castillo onderschept slim de pass. Castillo passt de bal met de wreef. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci rent richting de bal. Pileci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fritz verovert de bal door een tackle van achteren. Fritz geeft een lange en hoge pass. Pileci is nu in balbezit. Pileci haalt uit met een fantastische trap. Sonora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:2

11e minuut.
Devan neemt vlug de vrije trap. Rapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo onderschept slim de pass. Castillo geeft een hoge lob. Woś krijgt zijn hoofd ertegen. Sonora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pileci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci draait met de bal, schiet en ... Sonora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:3

14e minuut.
Godfrey geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Woś kopt de bal weg. Daar is Pileci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pileci haalt uit met een fantastische trap. Sonora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:4

15e minuut.
Woś speelt de bal door. Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey geeft de bal voor. Pileci springt en kopt de bal. Sonora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:5

16e minuut.
Fritz geeft de bal voor. Pileci rent richting de bal. Woś rent richting de bal. Pileci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci schiet op doel. Sonora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Woś rent richting de bal. Woś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:6

18e minuut.
Daar is Allgood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo geeft een lange en hoge pass. Woś rent richting de bal. Woś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:7

19e minuut.
Fritz rent richting de bal. Fritz probeert naar een medespeler te passen. Godfrey rent richting de bal. Godfrey geeft de bal voor. Pileci krijgt zijn hoofd ertegen. Sonora bokst de bal weg. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:8

21e minuut.
Toft probeert de bal met de borst te controleren. Mößler geeft een lange en hoge pass. Daar is Devan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pileci is nu in balbezit. Pileci draait met de bal, schiet en ... Sonora bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:9

22e minuut.
Castillo geeft de bal voor. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci schiet op doel. Sonora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:10

23e minuut.
Deacon speelt de bal door. Klungelig pakt Bökle de bal. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś schiet op doel. Sonora bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Castillo zal de hoekschop nemen. Godfrey probeert de bal met de borst te controleren. Godfrey geeft een hoge lob. Pileci rent richting de bal. Pileci draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:11

25e minuut.
Gitmez passt de bal in één keer door. Woś is nu in balbezit. Woś met een sublieme pass. Pileci rent richting de bal. Pileci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:12

28e minuut.
Gitmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitmez passt de bal met de wreef. Woś rent richting de bal. Woś haalt uit met een fantastische trap. Sonora werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:13

29e minuut.
Fritz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey geeft een hoge lob. Pileci maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:14

31e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft een lange en hoge pass. Woś rent richting de bal. Woś draait met de bal, schiet en ... Sonora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:15

33e minuut.
Woś kopt de bal weg. Godfrey is nu in balbezit. Godfrey geeft een lange en hoge pass. Daar is Pileci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pileci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Woś is nu in balbezit. Woś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:16

35e minuut.
Bökle is nu in balbezit. Gitmez onderschept slim de pass. Gitmez geeft de bal voor. Klungelig pakt Woś de bal. Woś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:17

36e minuut.
Rapp heeft problemen om de bal te vangen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo geeft een hoge lob. Pileci rent richting de bal. Pileci haalt uit met een fantastische trap. Sonora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:18

38e minuut.
Woś passt de bal met de wreef. Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey geeft een lange en hoge pass. Pileci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:19

39e minuut.
Pileci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci passt de bal met de wreef. Gitmez kan de bal niet met de borst controleren. Woś is nu in balbezit. Woś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:20

40e minuut.
Woś rent richting de bal. Gitmez geeft de bal voor. Bökle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pileci rent richting de bal. Pileci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kordalski kopt de bal weg. Castillo speelt de bal door. Woś is nu in balbezit. Woś schiet op doel. Riegelsberg probeert de bal aan de voet te houden. Sonora bokst de bal weg. Sonora probeert naar een medespeler te passen. Fritz kopt de bal weg. Godfrey geeft de bal voor. Sonora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Woś rent richting de bal. Woś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pileci is nu in balbezit. Pileci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:21

45e minuut.
Małysa geeft een hoge lob. Inworp. Castillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pileci rent richting de bal. Pileci schiet op doel. Sonora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fox in Dreams 92%, FC Nova 8%.
Fox in Dreams - FC Nova 0:21

46e minuut.
Klungelig pakt Toft de bal. Gitmez is nu in balbezit. Gitmez geeft een hoge lob. Pileci rent richting de bal. Pileci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:22

49e minuut.
Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey geeft de bal voor. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci draait met de bal, schiet en ... Sonora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Woś kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:23

50e minuut.
Deacon speelt de bal door. Daar is Bökle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pileci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci haalt uit met een fantastische trap. Sonora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:24

53e minuut.
Fritz speelt de bal door. Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey speelt de bal door. Daar is Woś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woś haalt uit met een fantastische trap. Sonora bokst de bal weg. Pileci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci draait met de bal, schiet en ... Sonora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:25

54e minuut.
Woś passt de bal met de wreef. Godfrey rent richting de bal. Godfrey geeft de bal voor. Pileci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Woś rent richting de bal. Woś schiet op doel. Sonora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:26

59e minuut.
Fritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritz passt de bal in één keer door. Godfrey rent richting de bal. Godfrey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gitmez rent richting de bal. Gitmez geeft de bal voor. Klungelig pakt Woś de bal. Woś schiet op doel. Sonora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:27

61e minuut.
Castillo geeft een hoge lob. Woś kopt de bal weg. Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey geeft een lange en hoge pass. Pileci maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Sonora trapt de bal weg. Castillo geeft een lange en hoge pass. Pileci is nu in balbezit. Pileci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Fritz kan de bal niet met de borst controleren. Fritz speelt de bal door. Godfrey rent richting de bal. Godfrey geeft de bal voor. Pileci maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:28

66e minuut.
Godfrey geeft een hoge lob. Daar is Małysa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:29

68e minuut.
Fritz verovert de bal door een tackle van achteren. Fritz geeft de bal voor. Pileci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci haalt uit met een fantastische trap. Sonora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:30

70e minuut.
Daar is Godfrey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godfrey geeft een lange en hoge pass. Kordalski heeft problemen om de bal te vangen. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś haalt uit met een fantastische trap. Sonora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pileci is nu in balbezit. Pileci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:31

74e minuut.
Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci is nu in balbezit. Woś rent richting de bal. Pileci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:32

75e minuut.
Godfrey is nu in balbezit. Godfrey met een sublieme pass. Pileci rent richting de bal. Pileci schiet op doel. Sonora maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Woś rent richting de bal. Woś draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:33

78e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft een lange en hoge pass. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:34

81e minuut.
Bökle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bökle passt de bal zonder na te denken. Toft geeft de bal voor. Woś heeft problemen om de bal te vangen. Woś maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Godfrey kopt de bal weg. Riegelsberg is nu in balbezit. Bökle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci verovert de bal door een tackle van achteren. Pileci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rapp rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Castillo geeft de bal voor. Pileci is nu in balbezit. Pileci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tröger kopt de bal weg. Gitmez geeft een hoge lob. Kordalski heeft problemen om de bal te vangen. Pileci is nu in balbezit. Pileci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Godfrey is nu in balbezit. Godfrey geeft een hoge lob. Pileci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci haalt uit met een fantastische trap. Sonora maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Riegelsberg heeft problemen om de bal te vangen. Woś rent richting de bal. Woś passt de bal met de wreef. Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Sonora werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pileci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pileci draait met de bal, schiet en ... Sonora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox in Dreams - FC Nova 0:35

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fox in Dreams 86%, FC Nova 14%.
Fox in Dreams - FC Nova 0:35