Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vinneuf Planète Champions
ess442 Tactiek New
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
38.7 gemiddelde waardering 54
zwak Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Buoncostume geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Żądło de bal onder controle te krijgen. Souto met een sublieme pass. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sand probeert naar een medespeler te passen. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil is nu in balbezit. Cywil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Beinhart raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korzynietz komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Načić rent richting de bal. Sand verovert de bal door een tackle van achteren. Sand met een sublieme pass. Dentinho rent richting de bal. Dentinho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Daar is Dentinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cywil rent richting de bal. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho geeft een lange en hoge pass. Pantoja krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vinneuf 76%, Planète Champions 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vinneuf - Planète Champions 0:0

46e minuut.
Mathey is nu in balbezit. Mathey geeft een lange en hoge pass. Cywil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywil haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Pantoja rent richting de bal. Pantoja passt de bal zonder na te denken. Dentinho rent richting de bal. Dentinho draait met de bal, schiet en ... Cotta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinneuf - Planète Champions 0:1

55e minuut.
geeft de bal voor. Cywil is nu in balbezit. Met opzet legt Nos zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nos naar de kleedkamers voor een vroege douche.

56e minuut.
Sand bereikt de bal nog maar net als eerste. Sand geeft een hoge lob. Cywil rent richting de bal. Cywil haalt uit met een fantastische trap. Cotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinneuf - Planète Champions 0:2

63e minuut.
Pantoja kopt de bal weg. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja met een sublieme pass. Dentinho is nu in balbezit. Dentinho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Sand probeert de bal met de borst te controleren. Sand probeert naar een medespeler te passen. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinneuf - Planète Champions 0:3

75e minuut.
Sand met een sublieme pass. Pantoja is nu in balbezit. Cywil is nu in balbezit. Cywil schiet op doel. Cotta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vinneuf - Planète Champions 0:4

78e minuut.
Bajčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajčetić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dentinho geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
probeert naar een medespeler te passen. Pantoja rent richting de bal. Pantoja met een sublieme pass. Cywil is nu in balbezit. Cywil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vinneuf 74%, Planète Champions 26%.
Vinneuf - Planète Champions 0:4