Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RO Agathois les vinces
4++ Tactiek rosebud 2
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
51.5 gemiddelde waardering 48.9
excellent Schieten excellent
good Passen adequate
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Bresson speelt de bal door. Hamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Katunarić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hamon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hamon neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Apostol bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol geeft een lange en hoge pass. Francesc heeft problemen om de bal te vangen. Francesc schiet op doel. Burkhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - les vinces 1:0

17e minuut.
Hamon onderschept slim de pass. Mézy is nu in balbezit. Nedélec is nu in balbezit. Nedélec haalt uit met een fantastische trap. Picchini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RO Agathois - les vinces 1:1

23e minuut.
Adams geeft de bal voor. Inworp. Pavlásek met de inworp. Vitányi rent richting de bal. Vitányi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Baďora probeert naar een medespeler te passen. Lääne probeert naar een medespeler te passen. Francesc bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesc draait met de bal, schiet en ... Burkhardt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - les vinces 2:1

30e minuut.
Apostol probeert naar een medespeler te passen. Lääne speelt de bal door. Bresson probeert naar een medespeler te passen. Nedélec rent richting de bal. Nedélec haalt uit met een fantastische trap. Picchini bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bresson zal de hoekschop nemen. Nedélec is nu in balbezit. Nedélec draait met de bal, schiet en ... Picchini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RO Agathois - les vinces 2:2

33e minuut.
Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy geeft de bal voor. Nedélec is nu in balbezit. Nedélec schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Hamon probeert de bal aan de voet te houden. Klubkovas is nu in balbezit. Bresson probeert naar een medespeler te passen. Nedélec rent richting de bal. Nedélec schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - les vinces 2:3

45e minuut.
Champagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol onderschept slim de pass. Apostol speelt de bal door. Sidoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoruk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO Agathois 41%, les vinces 59%.
RO Agathois - les vinces 2:3

51e minuut.
Klungelig pakt Mahieu de bal. Mirancea is nu in balbezit. Mirancea geeft een hoge lob. Lääne rent richting de bal. Lääne haalt uit met een fantastische trap. Paal! Francesc rent richting de bal. Francesc geeft de bal voor. Sidoruk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RO Agathois - les vinces 3:3

59e minuut.
Klubkovas is nu in balbezit. Nedélec verovert de bal door een tackle van achteren. Katunarić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Katunarić krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Nedélec rent richting de bal. Klubkovas rent richting de bal. Nedélec verovert de bal door een tackle van achteren. Nedélec haalt uit met een fantastische trap. Picchini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - les vinces 3:4

66e minuut.
Adams speelt de bal door. Mahieu is nu in balbezit. Vitányi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vitányi krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Klubkovas onderschept slim de pass. Nedélec rent richting de bal. Nedélec passt de bal met de wreef. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy schiet op doel. Picchini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Adams rent richting de bal. Klubkovas onderschept slim de pass. Vitányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitányi schiet op doel. Burkhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RO Agathois - les vinces 4:4

77e minuut.
Hamon kopt de bal weg. Adams kan de bal niet met de borst controleren. Vitányi rent richting de bal. Vitányi schiet op doel. Burkhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - les vinces 5:4

78e minuut.
Genin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pavlásek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitányi rent richting de bal. Vitányi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Apostol kopt de bal weg. Bresson controleert de bal met de borst. Bresson passt de bal met de wreef. Sidoruk is nu in balbezit. Adams met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mézy kopt de bal weg. Daar is Bresson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedélec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresson rent richting de bal. Bresson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO Agathois 39%, les vinces 61%.
RO Agathois - les vinces 5:4