Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Griffon fc US Les Viltansou
AE-DRC8 Tactiek BZH bihan
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
62.1 gemiddelde waardering 59.8
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Marhiwuño speelt de bal door. Skotara rent richting de bal. Skotara probeert naar een medespeler te passen. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Niţescu kopt de bal weg. Mavrogenidis is nu in balbezit. Rumiķis begaat een overtreding. Mavrogenidis raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pupovac neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Salgado kan de bal niet met de borst controleren. Chwalibogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado onderschept slim de pass. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Madoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - US Les Viltansou 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griffon fc 46%, US Les Viltansou 54%.
Griffon fc - US Les Viltansou 1:0

52e minuut.
Marhiwuño is nu in balbezit. Marhiwuño geeft een hoge lob. Piwnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Jipa de bal. Jipa draait met de bal, schiet en ... Madoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - US Les Viltansou 2:0

58e minuut.
Mavrogenidis rent richting de bal. Rumiķis onderschept slim de pass. Rumiķis probeert naar een medespeler te passen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Oană onderschept slim de pass. Oană probeert naar een medespeler te passen. Bignon rent richting de bal. Bignon passt de bal met de wreef. Jipa rent richting de bal. Madoń bokst de bal weg. Jipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jipa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - US Les Viltansou 3:0

64e minuut.
Chryplewski rent richting de bal. Chryplewski passt de bal zonder na te denken. Rumiķis rent richting de bal. Pupovac verovert de bal door een tackle van achteren. Pupovac schiet op doel. Al-Afdil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Marhiwuño met een snelle inworp. Skotara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skotara geeft een lange en hoge pass. Jipa maakt een snoekduik en kopt de bal. Madoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - US Les Viltansou 4:0

82e minuut.
Niţescu kopt de bal weg. Rumiķis heeft problemen om de bal te vangen. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - US Les Viltansou 4:1

87e minuut.
Oferma passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Borge de bal. Borge passt de bal in één keer door. Oferma rent richting de bal. Oferma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griffon fc 43%, US Les Viltansou 57%.
Griffon fc - US Les Viltansou 4:1