Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
étoile rouge de berven sapiacains
def a 5 2 Tactiek Cheyenne
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 64.9
redelijk Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen uitmuntend


15e minuut.
Jáger rent richting de bal. Jáger probeert naar een medespeler te passen. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică draait met de bal, schiet en ... Bennett probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - sapiacains 0:1

22e minuut.
Zekeridis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hodida de bal onder controle te krijgen. Georgiev kopt de bal weg. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Águila onderschept slim de pass. Jáger is nu in balbezit. Jáger geeft een lange en hoge pass. Cărănică heeft problemen om de bal te vangen. Cărănică schiet op doel. Bennett bokst de bal weg.

30e minuut.
Georgiev heeft problemen om de bal te vangen. Cărănică rent richting de bal. Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică rent richting de bal. Cărănică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Leclère geeft een lange en hoge pass. Nicolle kopt de bal weg. Georgiev rent richting de bal. Georgiev schiet op doel. Bennett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - sapiacains 0:2

33e minuut.
Jáger geeft een lange en hoge pass. Cărănică kopt de bal weg. Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - sapiacains 0:3

40e minuut.
Nuic rent richting de bal. Nuic geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicolle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jáger geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nicolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolle passt de bal zonder na te denken. Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgiev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - sapiacains 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: étoile rouge de berven 64%, sapiacains 36%.
étoile rouge de berven - sapiacains 0:4

56e minuut.
Zekeridis onderschept slim de pass. Nicolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolle speelt de bal door. Georgiev is nu in balbezit. Georgiev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bennett bokst de bal weg.

60e minuut.
Lhomme rent richting de bal. Lhomme probeert naar een medespeler te passen. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca draait met de bal, schiet en ... Cuny springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Baumann speelt de bal door. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo passt de bal met de wreef. Cărănică rent richting de bal. Cărănică haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Vandewalle rent richting de bal. Fernández Carbajo verovert de bal door een tackle van achteren. Jáger met een sublieme pass. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică schiet op doel. Bennett bokst de bal weg.

76e minuut.
Cantù geeft de bal voor. Nicolle kopt de bal weg. Daar is Nuic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgiev rent richting de bal. Georgiev draait met de bal, schiet en ... Bennett bokst de bal weg.

78e minuut.
Nicolle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vandewalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger onderschept slim de pass. Jáger geeft de bal voor. Cărănică springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pozo speelt de bal door. Cărănică speelt de bal door. Georgiev rent richting de bal. Georgiev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Leclère de bal. Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolle verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolle geeft een lange en hoge pass. Cărănică krijgt zijn hoofd ertegen. Bennett maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: étoile rouge de berven 73%, sapiacains 27%.
étoile rouge de berven - sapiacains 0:4