Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SR COLMAR FC KARGO
WILTORD Tactiek fonddecale
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 53.4
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Rejmont probeert naar een medespeler te passen. Buruk geeft de bal voor. Allison rent richting de bal. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo geeft een lange en hoge pass. Lepage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Ernst probeert naar een medespeler te passen. Sheringham rent richting de bal. Sheringham met een sublieme pass. Lebas heeft problemen om de bal te vangen. Lebas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pelta geeft de bal voor. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rovine krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sheringham passt de bal in één keer door. Čurin is nu in balbezit. Čurin passt de bal in één keer door. Lebas is nu in balbezit. Lebas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Szczygieł geeft de bal voor. Estramil probeert de bal aan de voet te houden. Sheringham kopt de bal weg. Klungelig pakt Čurin de bal. Čurin haalt uit met een fantastische trap. Piiroja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Delcroix passt de bal met de wreef. Siria rent richting de bal. Siria speelt de bal door. Allison rent richting de bal. Allison schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lepage maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR COLMAR - FC KARGO 1:0

33e minuut.
Sheringham rent richting de bal. Sheringham geeft de bal voor. Čurin bereikt de bal nog maar net als eerste. Čurin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rejmont de bal onder controle te krijgen. Piiroja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Serwotka heeft problemen om de bal te vangen. Čurin rent richting de bal. Čurin rent richting de bal. Čurin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SR COLMAR - FC KARGO 1:1

39e minuut.
Lebas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygieł passt de bal zonder na te denken. Čurin bereikt de bal nog maar net als eerste. Čurin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Szczygieł probeert naar een medespeler te passen. Antoriano met een sublieme pass. Daar is Serwotka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čurin onderschept slim de pass. Čurin schiet op doel. Piiroja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Daar is Delcroix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megaritis met een sublieme pass. Siria bereikt de bal nog maar net als eerste. Siria geeft een hoge lob. Allison springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR COLMAR - FC KARGO 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR COLMAR 61%, FC KARGO 39%.
SR COLMAR - FC KARGO 2:1

46e minuut.
Quéré komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Szczygieł met een sublieme pass. Quéré controleert de bal met de borst. Serwotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoriano geeft een lange en hoge pass. Čurin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SR COLMAR - FC KARGO 2:2

53e minuut.
Siria bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antoriano. Siria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Estramil zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Megaritis rent richting de bal. Rovine begaat een overtreding. Rovine krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

55e minuut.
Buruk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rabelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo probeert de bal met de borst te controleren. Rabelo geeft een hoge lob. Lepage probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Estramil onderschept slim de pass. Szczygieł verovert de bal door een tackle van achteren. Szczygieł passt de bal zonder na te denken. Čurin heeft problemen om de bal te vangen. Čurin haalt uit met een fantastische trap. Piiroja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khaburdzania komt het veld opgelopen. Compeyrat komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Čurin probeert de bal met de borst te controleren. Čurin speelt de bal door. Serwotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Quéré verovert de bal door een tackle van achteren. Quéré schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ślęzak verovert de bal door een tackle van achteren. Siria is nu in balbezit. Siria geeft een hoge lob. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Piiroja met een sublieme pass. Estramil kopt de bal weg. Allison is nu in balbezit. Allison draait met de bal, schiet en ... Lepage werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR COLMAR - FC KARGO 3:2

87e minuut.
Delcroix passt de bal met de wreef. Khaburdzania bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison onderschept slim de pass. Allison haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SR COLMAR - FC KARGO 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR COLMAR 49%, FC KARGO 51%.
SR COLMAR - FC KARGO 4:2