Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique d`Eyguieres Fc kéné
YOYO 442 Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 47.6
uitstekend Schieten solide
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


9e minuut.
Zaplatkin probeert naar een medespeler te passen. Bouche is nu in balbezit. Bouche passt de bal zonder na te denken. Barazzuoli geeft een lange en hoge pass. Violento krijgt zijn hoofd ertegen. Haedo Valdez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Säynevirta is nu in balbezit. Säynevirta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Zaplatkin verovert de bal door een tackle van achteren. Pernot geeft de bal voor. Violento kopt de bal weg. Säynevirta rent richting de bal. Säynevirta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouche passt de bal zonder na te denken. Barazzuoli rent richting de bal. Säynevirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Säynevirta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pernot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernot passt de bal in één keer door. Jakubiec met een sublieme pass. Säynevirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Säynevirta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Prévost de bal. Violento rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leprêtre. Violento wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Violento kan niet meer verder spelen. Makram komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Haedo Valdez trapt de bal weg van het doel. Bouche kopt de bal weg. Makram bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram schiet op doel. Haedo Valdez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique d`Eyguieres - Fc kéné 1:0

39e minuut.
Lauret geeft de bal voor. Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano passt de bal in één keer door. Givet bereikt de bal nog maar net als eerste. Givet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique d`Eyguieres 40%, Fc kéné 60%.
Olympique d`Eyguieres - Fc kéné 1:0

49e minuut.
Marreco met een sublieme pass. Maurin bereikt de bal nog maar net als eerste. Männik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Männik krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Giordano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Givet de bal. Maurin bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurin draait met de bal, schiet en ... Riponi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympique d`Eyguieres - Fc kéné 1:1

55e minuut.
Bouche speelt de bal door. Barazzuoli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prévost. Barazzuoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pernot komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bukowiecki rent richting de bal. Barazzuoli met een sublieme pass. Marreco rent richting de bal. Makram verovert de bal door een tackle van achteren. Makram haalt uit met een fantastische trap. Haedo Valdez bokst de bal weg.

65e minuut.
Bauer is nu in balbezit. Männik verovert de bal door een tackle van achteren. Männik geeft een hoge lob. Säynevirta rent richting de bal. Säynevirta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Bouche heeft problemen om de bal te vangen. Barazzuoli probeert naar een medespeler te passen. Makram rent richting de bal. Makram schiet op doel. Haedo Valdez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique d`Eyguieres - Fc kéné 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique d`Eyguieres 41%, Fc kéné 59%.
Olympique d`Eyguieres - Fc kéné 2:1