Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BRUAY USOBL Les Minots
3 buteurs Tactiek Fr Turq 5-3-1-1
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 33.6
uitstekend Schieten slecht
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Jason geeft de bal voor. Bliard kopt de bal weg. Deshayes rent richting de bal. Deshayes schiet op doel. Ðordević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUAY USOBL - Les Minots 1:0

9e minuut.
Lenormand is nu in balbezit. Lenormand passt de bal met de wreef. Deshayes is nu in balbezit. Deshayes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bliard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðordević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deshayes rent richting de bal. Deshayes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Hernandez onderschept slim de pass. Bliard onderschept slim de pass. Bliard passt de bal met de wreef. Krawczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bliard rent richting de bal. Krawczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawczyk passt de bal in één keer door. Deshayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshayes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Jason rent richting de bal. Jason geeft een hoge lob. Deshayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshayes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUAY USOBL - Les Minots 2:0

36e minuut.
Michon heeft problemen om de bal te vangen. Bjegović met een sublieme pass. Daar is Lehmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehmann geeft een hoge lob. Deshayes kopt de bal weg. Ðordević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Chao bereikt de bal nog maar net als eerste. Chao geeft de bal voor. Jason geeft de bal voor. Deshayes is nu in balbezit. Deshayes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Jason met een snelle inworp. Krawczyk probeert de bal met de borst te controleren. Lenormand legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krawczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Deshayes neemt zijn aanloop. Ðordević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUAY USOBL - Les Minots 3:0

43e minuut.
Deshayes is nu in balbezit. Bliard is nu in balbezit. Deshayes probeert naar een medespeler te passen. Krawczyk is nu in balbezit. Krawczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRUAY USOBL 43%, Les Minots 57%.
BRUAY USOBL - Les Minots 3:0

49e minuut.
Lehmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaye geeft een lange en hoge pass. Bliard rent richting de bal. Bliard haalt uit met een fantastische trap. Ðordević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Kamil met een sublieme pass. Lehmann rent richting de bal. Lehmann probeert naar een medespeler te passen. Bliard rent richting de bal. Bliard draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ðordević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Lehmann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Médina komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Jason rent richting de bal. Jason passt de bal in één keer door. Médina met een sublieme pass. Deshayes is nu in balbezit. Deshayes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Jason speelt de bal door. Bonnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliard rent richting de bal. Bliard haalt uit met een fantastische trap. Ðordević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUAY USOBL - Les Minots 4:0

83e minuut.
Jason passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cabaye de bal. Cabaye passt de bal zonder na te denken. Deshayes rent richting de bal. Deshayes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Médina rent richting de bal. Médina passt de bal met de wreef. Hernandez probeert de bal aan de voet te houden. Deshayes rent richting de bal. Deshayes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRUAY USOBL 39%, Les Minots 61%.
BRUAY USOBL - Les Minots 4:0