Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brecé SP Les Truffes
541 Tactiek new442
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 55.7
good Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Soyer geeft een lange en hoge pass. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfingstner begaat een overtreding. Pfingstner krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Pfingstner onderschept slim de pass. Ülevain probeert naar een medespeler te passen. Llorente is nu in balbezit. Llorente geeft de bal voor. Łazar maakt een snoekduik en kopt de bal. Glonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Llorente passt de bal in één keer door. Lopez rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Llorente geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Łazar krijgt zijn hoofd ertegen. Glonek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Llorente zal de hoekschop nemen. Łazar springt en kopt de bal. Glonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Caterincă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Llorente geeft een lange en hoge pass. Łazar krijgt zijn hoofd ertegen. Glonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Malek rent richting de bal. Llorente verovert de bal door een tackle van achteren. Llorente passt de bal in één keer door. Desbois bereikt de bal nog maar net als eerste. Avilán geeft een lange en hoge pass. Glonek bokst de bal weg.

37e minuut.
Camus heeft problemen om de bal te vangen. Camus geeft de bal voor. Łazar is nu in balbezit. Łazar draait met de bal, schiet en ... Glonek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - Les Truffes 0:1

43e minuut.
Llorente raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amiot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brecé SP 67%, Les Truffes 33%.
Brecé SP - Les Truffes 0:1

53e minuut.
Klungelig pakt Müffler de bal. Łazar rent richting de bal. Müffler verovert de bal door een tackle van achteren. Müffler met een sublieme pass. Amiot geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Müffler geeft een hoge lob. Inworp. Desbois zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burlacu geeft een lange en hoge pass. Lopez maakt een snoekduik en kopt de bal. Glonek bokst de bal weg.

78e minuut.
Calvo onderschept slim de pass. Calvo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Łazar de bal. Pfingstner is nu in balbezit. Pfingstner geeft een hoge lob. Tetwin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Avilán met een sublieme pass. Łazar heeft problemen om de bal te vangen. Avilán bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülevain legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ülevain krijgt een gele kaart. Łazar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avilán legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - Les Truffes 0:2

84e minuut.
Camus passt de bal in één keer door. Burlacu met een sublieme pass. Lopez is nu in balbezit. Daar is Lopez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lopez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brecé SP 54%, Les Truffes 46%.
Brecé SP - Les Truffes 0:2