Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bouquinière Tropical Club
343 2009 Tactiek 3-5-2 d sup
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 60
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Couriol is nu in balbezit. Fourcade speelt de bal door. Daar is Feijão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feijão haalt uit met een fantastische trap. Mvila probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Tropical Club 0:1

9e minuut.
Fourcade geeft een hoge lob. Feijão rent richting de bal. Zaid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zaid krijgt een gele kaart. Feijão raakt geblesseerd tijdens het duel. Feijão neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mvila probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Tropical Club 0:2

11e minuut.
Yiğitarslan met een sublieme pass. Boli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boli met een sublieme pass. Klungelig pakt Couriol de bal. Couriol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Yiğitarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Greenwood onderschept slim de pass. Greenwood passt de bal zonder na te denken. Neri rent richting de bal. Neri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cicci geeft een lange en hoge pass. Boli probeert naar een medespeler te passen. Tassi is nu in balbezit. Couriol verovert de bal door een tackle van achteren. Couriol draait met de bal, schiet en ... Mvila bokst de bal weg.

28e minuut.
Feijão met een sublieme pass. Boli rent richting de bal. Boli passt de bal met de wreef. Couriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Couriol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Boli rent richting de bal. Boli speelt de bal door. Couriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Couriol schiet op doel. Mvila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Tropical Club 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bouquinière 49%, Tropical Club 51%.
FC Bouquinière - Tropical Club 0:3

46e minuut.
Stroev passt de bal met de wreef. Pawlak rent richting de bal. Salcedo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pawlak raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gîrbaciu neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

47e minuut.
Sivasubramaniam geeft een lange en hoge pass. Boli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boli geeft de bal voor. Feijão is nu in balbezit. Feijão draait met de bal, schiet en ... Mvila bokst de bal weg.

59e minuut.
Güneştepe verovert de bal door een tackle van achteren. Gîrbaciu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salcedo. Salcedo krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Türkkorkmaz komt het veld opgelopen. Giner komt het veld opgelopen. Cieplak komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Emon met een harde bal richting middenveld. Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroev speelt de bal door. Pawlak heeft problemen om de bal te vangen. Pawlak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Fourcade probeert de bal aan de voet te houden. Stroev rent richting de bal. Stroev geeft de bal voor. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... Emon bokst de bal weg.

69e minuut.
Cieplak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplak speelt de bal door. Fourcade met een sublieme pass. Türkkorkmaz geeft de bal voor. Feijão krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cieplak speelt de bal door. Fourcade is nu in balbezit. Fourcade passt de bal in één keer door. Feijão bereikt de bal nog maar net als eerste. Feijão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Tropical Club 0:4

77e minuut.
Fourcade geeft de bal voor. Tassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplak onderschept slim de pass. Cieplak haalt uit met een fantastische trap. Mvila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Tropical Club 0:5

83e minuut.
Daar is Pawlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giner geeft de bal voor. Türkkorkmaz rent richting de bal. Türkkorkmaz geeft een lange en hoge pass. Feijão krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bouquinière 50%, Tropical Club 50%.
FC Bouquinière - Tropical Club 0:5