Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS DORIAN Les Casse-Têtes
new 442 Tactiek 532050316_mir
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
59.7 gemiddelde waardering 65
excellent Schieten excellent
very good Passen formidable
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Bourreau onderschept slim de pass. Bourreau passt de bal zonder na te denken. Daar is Mahjoub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forest verovert de bal door een tackle van achteren. Forest schiet op doel. Peruga bokst de bal weg.

24e minuut.
Tullander geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brisset zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavillard rent richting de bal. Pavillard geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Desbois met een snelle inworp. Pavillard rent richting de bal. Pavillard met een sublieme pass. McQuilken heeft problemen om de bal te vangen. McQuilken haalt uit met een fantastische trap. Fornalik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS DORIAN 65%, Les Casse-Têtes 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS DORIAN - Les Casse-Têtes 0:0

50e minuut.
Lechat heeft problemen om de bal te vangen. Desbois verovert de bal door een tackle van achteren. Tullander tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tullander krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Cacine kopt de bal weg. Bjørndal is nu in balbezit. Bjørndal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Forest de bal. Forest haalt uit met een fantastische trap. Peruga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Bourreau met een sublieme pass. Brisset rent richting de bal. Brisset passt de bal zonder na te denken. McQuilken is nu in balbezit. McQuilken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lechat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desbois tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lechat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tullander zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mahjoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kozakiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS DORIAN - Les Casse-Têtes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS DORIAN 50%, Les Casse-Têtes 50%.
AS DORIAN - Les Casse-Têtes 1:0