Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monachil CF Manchester Devils
deepthroat Tactiek Newlook
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
14 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 55
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
Kłomski onderschept slim de pass. Łazarz is nu in balbezit. Kłomski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kłomski krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Siperco probeert naar een medespeler te passen. Lussich rent richting de bal. Lussich geeft de bal voor. Ramalho heeft problemen om de bal te vangen. Ramalho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Monachil CF - Manchester Devils 1:0

13e minuut.
Lokmanoğlu onderschept slim de pass. Lokmanoğlu geeft een lange en hoge pass. Pejičić is nu in balbezit. Pejičić haalt uit met een fantastische trap. Leonino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monachil CF - Manchester Devils 1:1

14e minuut.
Cominges verovert de bal door een tackle van achteren. Cominges geeft een lange en hoge pass. Daar is Adıgözəlov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lussich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lussich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Smith met een snelle inworp. Reiherd probeert naar een medespeler te passen. Ramalho rent richting de bal. Lussich is nu in balbezit. Lussich haalt uit met een fantastische trap. Błasiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Nierychlewski onderschept slim de pass. Nierychlewski speelt de bal door. Isasi met een sublieme pass. Grătilă rent richting de bal. Grătilă draait met de bal, schiet en ... Leonino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Łazarz kopt de bal weg. Isasi rent richting de bal. Pejičić rent richting de bal. Pejičić passt de bal in één keer door. Lokmanoğlu geeft een lange en hoge pass. Leonino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Bunikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bunikowski geeft een lange en hoge pass. Lussich is nu in balbezit. Lussich draait met de bal, schiet en ... Błasiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monachil CF - Manchester Devils 2:1

30e minuut.
Smith kopt de bal weg. Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grătilă de bal. Grătilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lokmanoğlu speelt de bal door. Isasi met een sublieme pass. Pejičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejičić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isasi met de inworp. Łazarz geeft de bal voor. Pejičić rent richting de bal. Pejičić draait met de bal, schiet en ... Leonino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Siperco passt de bal zonder na te denken. Lussich is nu in balbezit. Adıgözəlov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adıgözəlov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monachil CF 62%, Manchester Devils 38%.
Monachil CF - Manchester Devils 2:1

50e minuut.
Cominges is nu in balbezit. Łazarz verovert de bal door een tackle van achteren. Łazarz passt de bal in één keer door. Grătilă is nu in balbezit. Grătilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bunikowski geeft een hoge lob. Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek passt de bal zonder na te denken. Lussich rent richting de bal. Lussich schiet op doel. Błasiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Ramalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho geeft een lange en hoge pass. Daar is Isasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lussich rent richting de bal. Lussich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cominges bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominges geeft een hoge lob. Smith controleert de bal met de borst. Ramalho rent richting de bal. Ramalho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lokmanoğlu onderschept slim de pass. Lokmanoğlu met een sublieme pass. Łazarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monachil CF - Manchester Devils 2:2

80e minuut.
Lussich is nu in balbezit. Lussich passt de bal in één keer door. Ramalho heeft problemen om de bal te vangen. Ramalho haalt uit met een fantastische trap. Błasiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monachil CF - Manchester Devils 3:2

88e minuut.
Łazarz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nierychlewski. Łazarz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smith met een snel genomen vrije trap. Pejičić rent richting de bal. Łazarz rent richting de bal. Łazarz haalt uit met een fantastische trap. Leonino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cominges onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Smith geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pejičić krijgt zijn hoofd ertegen. Leonino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monachil CF 55%, Manchester Devils 45%.
Monachil CF - Manchester Devils 3:2