Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crystal Galatasaray Reims OSC
442 Tactiek BDEF 523
43% Balbezit 57%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 60
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 56.5
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen excellent
weak Verdedigen good


1e minuut.
Koczur rent richting de bal. Luyindula verovert de bal door een tackle van achteren. Luyindula met een sublieme pass. Soulié bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulié haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Faubert draait met de bal, schiet en ... Buscher onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lenart zal de hoekschop nemen. Luyindula maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:1

5e minuut.
Soulié bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula rent richting de bal. Soulié bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula draait met de bal, schiet en ... Loko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buscher controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lenart geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Soulié geeft een lange en hoge pass. Faubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Faubert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Riss speelt de bal door. Faubert met een sublieme pass. Buscher verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Luyindula de bal. Luyindula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Soulié is nu in balbezit. Soulié passt de bal zonder na te denken. Luyindula rent richting de bal. Luyindula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:2

15e minuut.
Faubert kopt de bal weg. Soulié is nu in balbezit. Rosa is nu in balbezit. Soulié onderschept slim de pass. Soulié met een sublieme pass. Loko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Loko speelt de bal door. Lenart speelt de bal door. Soulié heeft problemen om de bal te vangen. Soulié draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
Soulié passt de bal in één keer door. Faubert speelt de bal door. Luyindula is nu in balbezit. Luyindula schiet op doel. Loko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:3

19e minuut.
Simoës is nu in balbezit. Simoës speelt de bal door. Klungelig pakt Pinson de bal. Soulié is nu in balbezit. Soulié draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luyindula rent richting de bal. Luyindula schiet op doel. Loko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:4

22e minuut.
Buscher is nu in balbezit. Soulié onderschept slim de pass. Soulié probeert naar een medespeler te passen. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula draait met de bal, schiet en ... Loko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:5

24e minuut.
Inworp. Lenart met een snelle inworp. Riss rent richting de bal. Riss geeft een hoge lob. Faubert maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rosa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lenart geeft de bal voor. Soulié springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luyindula is nu in balbezit. Luyindula draait met de bal, schiet en ... Loko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:6

27e minuut.
Faubert is nu in balbezit. Faubert speelt de bal door. Daar is Luyindula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luyindula haalt uit met een fantastische trap. Loko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:7

30e minuut.
Lenart probeert naar een medespeler te passen. Faubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Faubert passt de bal met de wreef. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soulié rent richting de bal. Soulié draait met de bal, schiet en ... Loko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Luyindula rent richting de bal. Faubert is nu in balbezit. Luyindula is nu in balbezit. Luyindula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riss met een snelle inworp. Lenart is nu in balbezit. Lenart geeft de bal voor. Luyindula springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Luyindula onderschept slim de pass. Luyindula speelt de bal door. Soulié is nu in balbezit. Soulié draait met de bal, schiet en ... Buscher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Loko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Bonhomme is nu in balbezit. Soulié onderschept slim de pass. Soulié met een sublieme pass. Luyindula is nu in balbezit. Luyindula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:8

42e minuut.
Soulié passt de bal zonder na te denken. Faubert is nu in balbezit. Faubert passt de bal zonder na te denken. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buscher heeft problemen om de bal te vangen. Faubert is nu in balbezit. Faubert schiet op doel. Loko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:9

44e minuut.
Lenart met een sublieme pass. Riss speelt de bal door. Faubert geeft een lange en hoge pass. Buscher kan de bal niet met de borst controleren. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crystal Galatasaray 91%, Reims OSC 9%.
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:10

46e minuut.
Luyindula rent richting de bal. Buscher maakt een afschuwelijke overtreding. Luyindula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soulié wilt de vrije trap nemen. Loko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Riss is nu in balbezit. Riss passt de bal in één keer door. Lenart speelt de bal door. Soulié heeft problemen om de bal te vangen. Soulié schiet op doel. Loko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Lenart met een sublieme pass. Faubert rent richting de bal. Faubert passt de bal zonder na te denken. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula haalt uit met een fantastische trap. Loko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Lenart is nu in balbezit. Lenart passt de bal met de wreef. Soulié heeft problemen om de bal te vangen. Soulié geeft een lange en hoge pass. Luyindula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Loko bokst de bal weg. Luyindula is nu in balbezit. Luyindula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:11

54e minuut.
Soulié probeert naar een medespeler te passen. Daar is Faubert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faubert speelt de bal door. Luyindula rent richting de bal. Luyindula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Faubert geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buscher de bal. Loko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Luyindula is nu in balbezit. Luyindula haalt uit met een fantastische trap. Paal! Buscher heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lenart neemt de hoekschop. Luyindula krijgt zijn hoofd ertegen. Loko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Luyindula is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:12

57e minuut.
Lenart probeert naar een medespeler te passen. Faubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Faubert geeft een hoge lob. Luyindula springt en kopt de bal. Daar is Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Soulié heeft problemen om de bal te vangen. Rosa is nu in balbezit. Soulié verovert de bal door een tackle van achteren. Luyindula rent richting de bal. Luyindula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Dahmani rent richting de bal. Ramirez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riss. Riss krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Faubert rent richting de bal. Faubert met een sublieme pass. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula draait met de bal, schiet en ... Loko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:13

67e minuut.
Soulié speelt de bal door. Faubert rent richting de bal. Faubert geeft een hoge lob. Soulié is nu in balbezit. Soulié draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lenart geeft een hoge lob. Buscher heeft problemen om de bal te vangen. Faubert speelt de bal door. Luyindula rent richting de bal. Luyindula haalt uit met een fantastische trap. Loko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:14

74e minuut.
Riss speelt de bal door. Faubert rent richting de bal. Faubert probeert naar een medespeler te passen. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:15

76e minuut.
Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Faubert rent richting de bal. Faubert passt de bal in één keer door. Soulié rent richting de bal. Soulié haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Riss onderschept slim de pass. Riss passt de bal in één keer door. Luyindula is nu in balbezit. Luyindula draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:16

82e minuut.
Luyindula passt de bal in één keer door. Faubert rent richting de bal. Faubert passt de bal in één keer door. Luyindula bereikt de bal nog maar net als eerste. Luyindula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:17

85e minuut.
Luyindula rent richting de bal. Luyindula haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Buscher de bal onder controle te krijgen. Luyindula rent richting de bal. Luyindula draait met de bal, schiet en ... Loko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Doeltrap. Buscher met een harde bal richting middenveld. Riss kopt de bal weg. Luyindula rent richting de bal. Luyindula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:18

89e minuut.
Dahmani geeft de bal voor. Riss geeft de bal voor. Daar is Buscher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luyindula rent richting de bal. Luyindula draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Loko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Faubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Faubert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crystal Galatasaray 82%, Reims OSC 18%.
Crystal Galatasaray - Reims OSC 0:19