Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:18
  • Bekerwedstrijd: Coupe de France
  • Stadion: Selkis
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24708
Senla AC FC Nouméa
Senla Tactiek New
34% Balbezit 66%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 56.8
solid Schieten excellent
solid Passen solid
average Verdedigen solid


3e minuut.
Flores passt de bal zonder na te denken. Jézéquel geeft de bal voor. Corre probeert de bal aan de voet te houden. Cvetkov rent richting de bal. Cvetkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Flores passt de bal zonder na te denken. Cvetkov is nu in balbezit. Ševčiukas begaat een overtreding. Cvetkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Flores neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gemmrich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - FC Nouméa 0:1

16e minuut.
Rysio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysio geeft een hoge lob. Migliari bereikt de bal nog maar net als eerste. Censini verovert de bal door een tackle van achteren. Censini schiet op doel. Mitar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Flores geeft de bal voor. Carrasso is nu in balbezit. Cvetkov onderschept slim de pass. Cvetkov draait met de bal, schiet en ... Gemmrich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - FC Nouméa 0:2

27e minuut.
Jézéquel speelt de bal door. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal in één keer door. Jézéquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jézéquel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores met een sublieme pass. Jézéquel rent richting de bal. Jézéquel geeft de bal voor. Recamán krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - FC Nouméa 0:3

32e minuut.
Flores geeft de bal voor. Recamán rent richting de bal. Faliński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Recamán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Recamán neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - FC Nouméa 0:4

36e minuut.
Saccarello geeft een lange en hoge pass. Lingiardi kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saccarello geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Censini krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ševčiukas geeft een hoge lob. Bertoche rent richting de bal. Bertoche geeft een lange en hoge pass. Recamán is nu in balbezit. Recamán haalt uit met een fantastische trap. Gemmrich bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corre met de inworp. Ševčiukas rent richting de bal. Ševčiukas geeft een hoge lob. Censini maakt een snoekduik en kopt de bal. Mitar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senla AC 59%, FC Nouméa 41%.
Senla AC - FC Nouméa 0:4

46e minuut.
Thauvin komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal in één keer door. Thauvin rent richting de bal. Thauvin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - FC Nouméa 0:5

49e minuut.
Saccarello geeft een hoge lob. Klungelig pakt Censini de bal. Lingiardi is nu in balbezit. Censini onderschept slim de pass. Censini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Saccarello kopt de bal weg. Carrasso met een sublieme pass. Lingiardi heeft problemen om de bal te vangen. Censini rent richting de bal. Censini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mvila is nu in balbezit. Mvila geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rysio de bal. Thauvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Thauvin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - FC Nouméa 0:6

78e minuut.
Carrasco met een sublieme pass. Jézéquel is nu in balbezit. Jézéquel passt de bal zonder na te denken. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Cvetkov passt de bal met de wreef. Rysio heeft problemen om de bal te vangen. Thauvin rent richting de bal. Thauvin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Senla AC - FC Nouméa 0:7

87e minuut.
Carrasco met een sublieme pass. Mvila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mvila met een sublieme pass. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senla AC 65%, FC Nouméa 35%.
Senla AC - FC Nouméa 0:7