Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:18
  • Bekerwedstrijd: Coupe de France
  • Stadion: Aristote
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25030
Le Juste Milieu ND du Chemin
442 Tactiek torsvollur
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 65.7
good Schieten outstanding
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Yerenkyi probeert naar een medespeler te passen. Bowsza heeft problemen om de bal te vangen. Bowsza onderschept slim de pass. Alva is nu in balbezit. Alva haalt uit met een fantastische trap. Bach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Catherine bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biasio rent richting de bal. Catherine verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bris rent richting de bal. Le Bris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Gmür passt de bal met de wreef. Alva rent richting de bal. Hubert begaat een overtreding. Hubert krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Alva raakt geblesseerd tijdens het duel. Gmür zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lath kopt de bal weg. Alva rent richting de bal. Alva draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Lath rent richting de bal. Bowsza maakt een afschuwelijke overtreding. Lath is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gmür zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lath krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cambri rent richting de bal. Cambri passt de bal in één keer door. Alva is nu in balbezit. Alva haalt uit met een fantastische trap. Bach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - ND du Chemin 0:1

24e minuut.
Franch kopt de bal weg. Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrere legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alva neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Cambri heeft problemen om de bal te vangen. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano probeert naar een medespeler te passen. Alva rent richting de bal. Alva haalt uit met een fantastische trap. Bach bokst de bal weg.

35e minuut.
Carrere geeft een lange en hoge pass. Meira probeert naar een medespeler te passen. Franch kopt de bal weg. Alva rent richting de bal. Alva schiet op doel. Bach bokst de bal weg.

38e minuut.
Hubert geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gmür met een snelle inworp. Franch geeft de bal voor. Lath maakt een snoekduik en kopt de bal. Bach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alva rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gmür bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmür probeert naar een medespeler te passen. Lath bereikt de bal nog maar net als eerste. Lath draait met de bal, schiet en ... Bach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - ND du Chemin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Juste Milieu 65%, ND du Chemin 35%.
Le Juste Milieu - ND du Chemin 0:2

46e minuut.
Alva probeert naar een medespeler te passen. Lath bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambri rent richting de bal. Cambri geeft de bal voor. Alva springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kearton verovert de bal door een tackle van achteren. Kearton geeft de bal voor. Lath rent richting de bal. Lath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - ND du Chemin 0:3

63e minuut.
Bowsza verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Artini met een snelle inworp. Cambri is nu in balbezit. Cambri geeft een hoge lob. Bach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alva rent richting de bal. Alva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - ND du Chemin 0:4

73e minuut.
Hubert met een sublieme pass. Franch is nu in balbezit. Franch probeert naar een medespeler te passen. Alva is nu in balbezit. Alva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Catherine bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bris is nu in balbezit. Cicci bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bris onderschept slim de pass. Le Bris schiet op doel. Meira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Lath bereikt de bal nog maar net als eerste. Lath passt de bal in één keer door. Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Alva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - ND du Chemin 0:5

87e minuut.
Alva passt de bal zonder na te denken. Lath rent richting de bal. Bowsza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lath raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Alva neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal. Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Alva draait met de bal, schiet en ... Bach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - ND du Chemin 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Juste Milieu 55%, ND du Chemin 45%.
Le Juste Milieu - ND du Chemin 0:6