Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Verteam la Chapelle
space 08 Tactiek 3 5 2 v
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 60.8
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Nourry bereikt de bal nog maar net als eerste. Nourry passt de bal in één keer door. Vienne is nu in balbezit. Arnaudeau verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaudeau schiet op doel. Lafargue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Daar is Billaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreau kopt de bal weg. Lamarque geeft een lange en hoge pass. Tiidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiidemann haalt uit met een fantastische trap. Chardon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Tiidemann passt de bal zonder na te denken. Billaud rent richting de bal. Tiidemann rent richting de bal. Tiidemann draait met de bal, schiet en ... Chardon probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pleavă is nu in balbezit. Pleavă met een sublieme pass. Daar is Bourdin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourdin geeft een hoge lob. Billaud krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bourdin neemt de hoekschop. Billaud rent richting de bal. Billaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - la Chapelle 0:1

29e minuut.
Rampillon is nu in balbezit. Rampillon met een sublieme pass. Lefranc rent richting de bal. Lefranc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Verteam - la Chapelle 1:1

37e minuut.
Tiidemann passt de bal zonder na te denken. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Billaud verovert de bal door een tackle van achteren. Billaud draait met de bal, schiet en ... Chardon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - la Chapelle 1:2

39e minuut.
Lerond heeft problemen om de bal te vangen. Tiidemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerond maakt een afschuwelijke overtreding. Lerond krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Verteam 63%, la Chapelle 37%.
AS Verteam - la Chapelle 1:2

48e minuut.
Billaud draait met de bal, schiet en ... Berg probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gourcuff zal de hoekschop nemen. Tiidemann maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Lerond geeft een hoge lob. Inworp. Gourcuff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bourdin rent richting de bal. Bourdin geeft de bal voor. Chardon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Kubisz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nourry. Kubisz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kubisz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Berg heeft problemen om de bal te vangen. Billaud verovert de bal door een tackle van achteren. Billaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Verteam - la Chapelle 1:3

58e minuut.
Inworp. Pleavă met de inworp. Gourcuff speelt de bal door. Tiidemann rent richting de bal. Tiidemann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Klungelig pakt Nourry de bal. Nourry geeft de bal voor. Martínez rent richting de bal. Lefranc verovert de bal door een tackle van achteren. Lefranc haalt uit met een fantastische trap. Lafargue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Rampillon rent richting de bal. Pleavă verovert de bal door een tackle van achteren. Gourcuff probeert naar een medespeler te passen. Billaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Billaud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Daar is Rampillon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salmilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmilahti passt de bal zonder na te denken. Rampillon geeft een lange en hoge pass. Lefranc springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Raoul rent richting de bal. Lefranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Raoul rent richting de bal. Lefranc rent richting de bal. Lefranc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ryssen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nourry rent richting de bal. Bourdin is nu in balbezit. Bourdin geeft een hoge lob. Billaud krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Martínez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kocabıyık komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Raoul rent richting de bal. Pleavă onderschept slim de pass. Pleavă geeft de bal voor. Tiidemann rent richting de bal. Tiidemann draait met de bal, schiet en ... Chardon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Verteam 59%, la Chapelle 41%.
AS Verteam - la Chapelle 1:3