Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Noyelles Chiles Mexicanos
tistoute59 Tactiek Griffe du Dragon
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
52.2 gemiddelde waardering 68.1
good Schieten outstanding
solid Passen formidable
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Şükürsoy is nu in balbezit. Şükürsoy met een sublieme pass. Tsiblidis rent richting de bal. Tsiblidis geeft een hoge lob. Treglia krijgt zijn hoofd ertegen. Tunasoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Douchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Loskit onderschept slim de pass. Loskit passt de bal in één keer door. van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen draait met de bal, schiet en ... Feyzullayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Bellec onderschept slim de pass. Bellec geeft de bal voor. Bayle kopt de bal weg. Cantin is nu in balbezit. Cantin geeft een hoge lob. Feyzullayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Santarém Leite maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hurundinês rent richting de bal. Hurundinês passt de bal met de wreef. Loskit rent richting de bal. Loskit geeft de bal voor. Santarém Leite maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bayle rent richting de bal. Bayle geeft een hoge lob. van Loen speelt de bal door. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ... Feyzullayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Santarém Leite probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantin geeft een lange en hoge pass. Feyzullayev speelt de bal door. Hurundinês geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Ward probeert de bal aan de voet te houden. Santarém Leite kopt de bal weg. van Loen rent richting de bal. van Loen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noyelles - Chiles Mexicanos 0:1

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Loskit de bal onder controle te krijgen. Cantin rent richting de bal. Cantin passt de bal zonder na te denken. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Feyzullayev rent richting de bal. van Loen onderschept slim de pass. Bellec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Loen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santarém Leite neemt de penalty, wat een uithaal! Feyzullayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Śmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmigiel geeft de bal voor. Delmotte rent richting de bal. Şükürsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Şükürsoy schiet op doel. Tunasoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Cantin is nu in balbezit. Cantin geeft een hoge lob. van Loen kopt de bal weg. Loskit bereikt de bal nog maar net als eerste. Loskit schiet op doel. Feyzullayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Ramírez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Loskit bereikt de bal nog maar net als eerste. Loskit geeft een hoge lob. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Feyzullayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Daar is Stanlej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipari onderschept slim de pass. Lipari geeft een hoge lob. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hurundinês met een sublieme pass. Bayle geeft een hoge lob. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Noyelles 80%, Chiles Mexicanos 20%.
FC Noyelles - Chiles Mexicanos 0:1

47e minuut.
Bellec geeft een hoge lob. Bayle geeft de bal voor. Cantin kopt de bal weg. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Quenolle passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ramírez de bal. Śmigiel begaat een overtreding. Śmigiel krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Hurundinês bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurundinês geeft de bal voor. van Loen kopt de bal weg. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite schiet op doel. Feyzullayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Loskit met een sublieme pass. Klungelig pakt Santarém Leite de bal. Ward rent richting de bal. van Loen is nu in balbezit. van Loen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Klungelig pakt Cantin de bal. Inworp. Cantin met een snelle inworp. Bayle geeft de bal voor. Santarém Leite springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trzaskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Loen krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Lipari onderschept slim de pass. Lipari geeft een hoge lob. Trzaskowski heeft problemen om de bal te vangen. van Loen rent richting de bal. van Loen draait met de bal, schiet en ... Feyzullayev bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cantin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Santarém Leite krijgt zijn hoofd ertegen. Feyzullayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Douchez rent richting de bal. Douchez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Santarém Leite de bal. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noyelles - Chiles Mexicanos 0:2

84e minuut.
Hurundinês bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurundinês geeft de bal voor. van Loen kopt de bal weg. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite schiet op doel. Feyzullayev bokst de bal weg.

86e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Delmotte geeft de bal voor. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noyelles - Chiles Mexicanos 0:3

90e minuut.
Quenolle heeft problemen om de bal te vangen. Loskit is nu in balbezit. Loskit passt de bal in één keer door. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Noyelles 71%, Chiles Mexicanos 29%.
FC Noyelles - Chiles Mexicanos 0:3