Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic fan 42 Lords
352D Tactiek HC-3
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
59 gemiddelde waardering 61.2
excellent Schieten formidable
formidable Passen solid
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Dakowski kopt de bal weg. Csiszér met een sublieme pass. Daar is Batista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gosse rent richting de bal. Gosse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pesti geeft een lange en hoge pass. Dubach rent richting de bal. Guillot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dubach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gosse komt bij de bal en schiet. Chodoń bokst de bal weg.

13e minuut.
Csiszér met een sublieme pass. Batista is nu in balbezit. Batista speelt de bal door. Petskaleu rent richting de bal. Petskaleu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rattata maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mamin speelt de bal door. Jouda is nu in balbezit. Jouda probeert naar een medespeler te passen. Petskaleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petskaleu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dănceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Dănceanu met een sublieme pass. Əmirbəyov met een sublieme pass. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse schiet op doel. Chodoń bokst de bal weg.

21e minuut.
Batista passt de bal met de wreef. Petskaleu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diaz. Diaz krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Csiszér rent richting de bal. Csiszér speelt de bal door. Batista probeert naar een medespeler te passen. Petskaleu rent richting de bal. Petskaleu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - Lords 1:0

27e minuut.
Syväniemi speelt de bal door. Mamin rent richting de bal. Mamin passt de bal met de wreef. Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata haalt uit met een fantastische trap. Lama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Gosse is nu in balbezit. Dubach rent richting de bal. Dănceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse haalt uit met een fantastische trap. Chodoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Jouda passt de bal met de wreef. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista geeft een lange en hoge pass. Rattata is nu in balbezit. Rattata schiet op doel. Lama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Diaz geeft de bal voor. Əmirbəyov kopt de bal weg. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Petskaleu rent richting de bal. Petskaleu haalt uit met een fantastische trap. Lama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - Lords 2:0

39e minuut.
Jouda rent richting de bal. Jouda passt de bal in één keer door. Mamin probeert naar een medespeler te passen. Petskaleu heeft problemen om de bal te vangen. Petskaleu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - Lords 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic fan 42 39%, Lords 61%.
Magic fan 42 - Lords 3:0

46e minuut.
Venäläinen komt het veld opgelopen. Marie komt het veld opgelopen. Perko komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Mamin passt de bal in één keer door. Jouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouda probeert naar een medespeler te passen. Rattata rent richting de bal. Rattata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - Lords 4:0

52e minuut.
Diaz speelt de bal door. Daar is Platini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jouda speelt de bal door. Rattata is nu in balbezit. Rattata schiet op doel. Lama bokst de bal weg. Petskaleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petskaleu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - Lords 5:0

56e minuut.
Jouda rent richting de bal. Jouda schiet op doel. Petskaleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petskaleu haalt uit met een fantastische trap. Lama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - Lords 6:0

57e minuut.
Fenouillère met een sublieme pass. Perko rent richting de bal. Perko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dubach de bal. Dubach schiet op doel. Chodoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Buitenspel voor Marie. Goede buitenspelval van de verdediging. Ibáñez komt het veld opgelopen. Balcerowicz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Doeltrap. Tysiąc komt het veld opgelopen. Froger komt het veld opgelopen. Zlo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Perko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perko rent richting de bal. Perko geeft de bal voor. Marie maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Balcerowicz passt de bal zonder na te denken. Tysiąc is nu in balbezit. Tysiąc met een sublieme pass. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamin speelt de bal door. Rattata rent richting de bal. Rattata schiet op doel. Lama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - Lords 7:0

89e minuut.
Fenouillère geeft een lange en hoge pass. Balcerowicz kopt de bal weg. Rattata rent richting de bal. Rattata haalt uit met een fantastische trap. Lama maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic fan 42 33%, Lords 67%.
Magic fan 42 - Lords 7:0