Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cercle Celtique Antibes
Espiritu Tactiek Gérard
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
48.7 gemiddelde waardering 55.1
goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Amsterdamski met een sublieme pass. Mola is nu in balbezit. Mola probeert naar een medespeler te passen. Gibadło is nu in balbezit. Gibadło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mola speelt de bal door. Gibadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibadło passt de bal zonder na te denken. Daar is Vandooren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandooren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Amsterdamski rent richting de bal. Vicini onderschept slim de pass. Vicini passt de bal in één keer door. Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
van Gils met een sublieme pass. Daar is Vicini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicini probeert naar een medespeler te passen. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Trabucci heeft problemen om de bal te vangen. Baelder rent richting de bal. Baelder passt de bal met de wreef. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandooren haalt uit met een fantastische trap. Pirès kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Antibes 0:1

15e minuut.
Bielsa neemt vlug de vrije trap. Makriev kopt de bal weg. Daar is Saïbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibadło schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Saïbi verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuchiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vandooren zijn tegenspeler op de grond. Vandooren is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Makriev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saïbi met de inworp. Baelder speelt de bal door. Klungelig pakt Gibadło de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Antibes 0:2

36e minuut.
Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut geeft een lange en hoge pass. Mola kopt de bal weg. Gibadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibadło haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Celtique 69%, Antibes 31%.
Cercle Celtique - Antibes 0:2

52e minuut.
Mola passt de bal in één keer door. Gibadło rent richting de bal. Gibadło speelt de bal door. Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut schiet op doel. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut passt de bal in één keer door. Gibadło is nu in balbezit. Gibadło draait met de bal, schiet en ... Pirès probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Antibes 0:3

59e minuut.
Divert controleert de bal met de borst. Gruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruber passt de bal zonder na te denken. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo schiet op doel. Orlanducci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Antibes 1:3

62e minuut.
Filipović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Thiebaut met een snelle inworp. Gibadło is nu in balbezit. Gibadło haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Baelder de bal. Baelder probeert naar een medespeler te passen. Gibadło met een sublieme pass. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Trabucci met een sublieme pass. Klungelig pakt Pinheiro de bal. Pinheiro met een sublieme pass. D`Angelo heeft problemen om de bal te vangen. D`Angelo draait met de bal, schiet en ... Orlanducci bokst de bal weg. Makriev heeft problemen om de bal te vangen. D`Angelo rent richting de bal. D`Angelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Antibes 2:3

72e minuut.
van Gils probeert naar een medespeler te passen. Vicini rent richting de bal. Vicini passt de bal met de wreef. D`Angelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Angelo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Orlanducci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Gibadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibadło passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Thiebaut de bal. Thiebaut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Antibes 2:4

79e minuut.
Mola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mola geeft een hoge lob. Gibadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibadło haalt uit met een fantastische trap. Pirès maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - Antibes 2:5

81e minuut.
Makriev geeft een hoge lob. Inworp. Vicini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Gils speelt de bal door. Pinheiro geeft een hoge lob. Orlanducci bokst de bal weg.

84e minuut.
Ciuchiţă geeft een lange en hoge pass. van Gils probeert de bal aan de voet te houden. van Gils met een sublieme pass. Mola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Celtique 52%, Antibes 48%.
Cercle Celtique - Antibes 2:5