Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guadeloupean Raccoons. FC GARINCHA
Test1 Tactiek Semi dd ph
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 46.7
adequate Schieten good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


19e minuut.
Ahokangas kopt de bal weg. Palonek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kapitan speelt de bal door. Rami rent richting de bal. Rami haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dutheil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Oertel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oertel geeft een hoge lob. Ninoiu kan de bal niet met de borst controleren. Rénier rent richting de bal. Rénier draait met de bal, schiet en ... Dutheil bokst de bal weg.

24e minuut.
Joyaut verovert de bal door een tackle van achteren. Joyaut geeft de bal voor. Rami rent richting de bal. Rami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - FC GARINCHA 0:1

26e minuut.
Telli bereikt de bal nog maar net als eerste. Telli passt de bal zonder na te denken. Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendy draait met de bal, schiet en ... Dutheil probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mavuba verovert de bal door een tackle van achteren. Mavuba geeft de bal voor. Pinheiro heeft problemen om de bal te vangen. Rami is nu in balbezit. Rami draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Meirsschaut onderschept slim de pass. Meirsschaut geeft een lange en hoge pass. Contreras heeft problemen om de bal te vangen. Palonek is nu in balbezit. Palonek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Grubba onderschept slim de pass. Grubba geeft de bal voor. Rénier rent richting de bal. Rénier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - FC GARINCHA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guadeloupean Raccoons. 74%, FC GARINCHA 26%.
Guadeloupean Raccoons. - FC GARINCHA 0:2

52e minuut.
Ahokangas is nu in balbezit. Palonek rent richting de bal. Grubba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grubba krijgt een gele kaart. Palonek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ahokangas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - FC GARINCHA 1:2

54e minuut.
Telli bereikt de bal nog maar net als eerste. Telli geeft de bal voor. Klungelig pakt Ozuna de bal. Rami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - FC GARINCHA 1:3

58e minuut.
Meirsschaut probeert de bal aan de voet te houden. Oertel is nu in balbezit. Oertel probeert naar een medespeler te passen. Rami is nu in balbezit. Rami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Aréstegui rent richting de bal. Aréstegui geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Telli met de inworp. Kapitan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mendy kopt de bal weg. Rénier is nu in balbezit. Rénier passt de bal in één keer door. Rami rent richting de bal. Rami haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Schiffer is nu in balbezit. Mendy onderschept slim de pass. Mendy passt de bal in één keer door. Rami is nu in balbezit. Rami draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pinheiro kopt de bal weg. Nannen rent richting de bal. Palonek onderschept slim de pass. Palonek haalt uit met een fantastische trap. Combes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - FC GARINCHA 2:3

78e minuut.
Mavuba verovert de bal door een tackle van achteren. Oertel is nu in balbezit. Oertel passt de bal met de wreef. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mendy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Telli de bal. Telli geeft de bal voor. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan geeft de bal voor. Dutheil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Rénier is nu in balbezit. Ozuna onderschept slim de pass. Telli onderschept slim de pass. Telli haalt uit met een fantastische trap. Dutheil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - FC GARINCHA 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guadeloupean Raccoons. 65%, FC GARINCHA 35%.
Guadeloupean Raccoons. - FC GARINCHA 2:4