Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honda Lock SC hyperion fc
Curtis Tactiek NEW 2020 AILIER
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
54.8 gemiddelde waardering 57.5
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen redelijk


8e minuut.
Kaldenhoff kopt de bal weg. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Butulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butulescu krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Pouget rent richting de bal. Jodar verovert de bal door een tackle van achteren. Jodar met een sublieme pass. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Čelik geeft de bal voor. Picy kopt de bal weg. Butulescu probeert de bal aan de voet te houden. Iasonidis rent richting de bal. Iasonidis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - hyperion fc 1:0

12e minuut.
Coat is nu in balbezit. Čelik maakt een afschuwelijke overtreding. Coat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cesaretto met een snel genomen vrije trap. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. Latoszek bokst de bal weg. Čelik rent richting de bal. Čelik geeft de bal voor. Vespucci probeert de bal met de borst te controleren. Vespucci geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bíró probeert naar een medespeler te passen. Wenowaty geeft een hoge lob. Tempowski geeft een lange en hoge pass. Iasonidis is nu in balbezit. Iasonidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíró passt de bal met de wreef. Pouget bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouget schiet op doel. Mendes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Honda Lock SC - hyperion fc 1:1

20e minuut.
Deptuch verovert de bal door een tackle van achteren. Deptuch passt de bal in één keer door. Pouget bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouget schiet op doel. Mendes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - hyperion fc 1:2

23e minuut.
Vâlcu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cesaretto. Vâlcu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Čelik met een snel genomen vrije trap. Pouget rent richting de bal. Pouget draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kościecha rent richting de bal. Kościecha haalt uit met een fantastische trap. Mendes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tempowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Picy de bal. Picy speelt de bal door. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Honda Lock SC - hyperion fc 2:2

26e minuut.
Bíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíró met een sublieme pass. Vâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap. Mendes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Deptuch probeert naar een medespeler te passen. Wenowaty rent richting de bal. Wenowaty passt de bal zonder na te denken. Pouget bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouget schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - hyperion fc 2:3

32e minuut.
Kaldenhoff is nu in balbezit. Kaldenhoff passt de bal in één keer door. Daar is Kościecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kościecha schiet op doel. Mendes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Pouget controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jodar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Coat kopt de bal weg. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. Latoszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Picy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wenowaty is nu in balbezit. Wenowaty passt de bal zonder na te denken. Pouget rent richting de bal. Pouget schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honda Lock SC 52%, hyperion fc 48%.
Honda Lock SC - hyperion fc 2:3

57e minuut.
Kościecha passt de bal in één keer door. Pouget rent richting de bal. Wenowaty is nu in balbezit. Wenowaty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - hyperion fc 2:4

64e minuut.
Kaldenhoff met een sublieme pass. Wenowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenowaty geeft de bal voor. Pouget rent richting de bal. Pouget haalt uit met een fantastische trap. Mendes bokst de bal weg. Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościecha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - hyperion fc 2:5

69e minuut.
Picy geeft een hoge lob. Latoszek met een sublieme pass. Wenowaty kopt de bal weg. Kościecha is nu in balbezit. Kościecha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Vespucci passt de bal met de wreef. Wenowaty is nu in balbezit. Wenowaty passt de bal met de wreef. Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościecha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kargu rent richting de bal. Kościecha verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kościecha rent richting de bal. Kościecha geeft de bal voor. Pouget rent richting de bal. Pouget draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - hyperion fc 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honda Lock SC 54%, hyperion fc 46%.
Honda Lock SC - hyperion fc 2:6