Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Givenchy New.Team
FRED Tactiek 5-3-2 Très Haut
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
40.5 gemiddelde waardering 49.6
matig Schieten uitstekend
goed Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Ribchev probeert naar een medespeler te passen. Lypiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Janin. Janin krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Dias geeft een lange en hoge pass. Ribchev kopt de bal weg. Touré is nu in balbezit. Lypiridis onderschept slim de pass. Lypiridis haalt uit met een fantastische trap. Łacek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Burlan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danielczyk geeft de bal voor. Lypiridis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Salmatanis geeft een lange en hoge pass. Ribchev kopt de bal weg. Daar is Touré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lypiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lypiridis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Dias met de inworp. Danielczyk geeft de bal voor. Ribchev springt en kopt de bal. Łacek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - New.Team 0:1

11e minuut.
Krzysztofiak is nu in balbezit. Rumenov verovert de bal door een tackle van achteren. Rumenov geeft de bal voor. Ribchev rent richting de bal. Ribchev haalt uit met een fantastische trap. Łacek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Leal passt de bal in één keer door. Danielczyk probeert naar een medespeler te passen. Ribchev rent richting de bal. Ribchev draait met de bal, schiet en ... Łacek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - New.Team 0:2

16e minuut.
Rumenov verovert de bal door een tackle van achteren. Danielczyk rent richting de bal. Ribchev probeert naar een medespeler te passen. Lypiridis rent richting de bal. Lypiridis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rumenov kopt de bal weg. Lypiridis heeft problemen om de bal te vangen. Laporte is nu in balbezit. Lypiridis onderschept slim de pass. Lypiridis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Touré verovert de bal door een tackle van achteren. Danielczyk onderschept slim de pass. Danielczyk geeft de bal voor. Lypiridis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - New.Team 0:3

26e minuut.
Belu is nu in balbezit. Chmielniak geeft een hoge lob. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev schiet op doel. Łacek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - New.Team 0:4

28e minuut.
Klungelig pakt Leclercq de bal. Burlan is nu in balbezit. Lypiridis verovert de bal door een tackle van achteren. Lypiridis schiet op doel. Łacek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - New.Team 0:5

28e minuut.
Gavazzeni rent richting de bal. Dias rent richting de bal. Dias passt de bal met de wreef. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Salmatanis is nu in balbezit. Salmatanis met een sublieme pass. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak passt de bal met de wreef. Ribchev rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dias zal de hoekschop nemen. Ribchev kopt de bal weg. Łacek bokst de bal weg.

35e minuut.
Łacek probeert naar een medespeler te passen. Chmielniak kopt de bal weg. Danielczyk speelt de bal door. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - New.Team 0:6

40e minuut.
Bérard is nu in balbezit. Gavazzeni onderschept slim de pass. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias geeft een lange en hoge pass. Lypiridis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - New.Team 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Givenchy 79%, New.Team 21%.
FC Givenchy - New.Team 0:7

49e minuut.
Rumenov geeft een hoge lob. Burlan heeft problemen om de bal te vangen. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev haalt uit met een fantastische trap. Łacek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - New.Team 0:8

50e minuut.
Salbert geeft een hoge lob. Krzysztofiak kopt de bal weg. Salmatanis probeert de bal aan de voet te houden. Labrousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrousse schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias met een sublieme pass. Ribchev rent richting de bal. Ribchev haalt uit met een fantastische trap. Łacek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - New.Team 0:9

54e minuut.
Belu passt de bal in één keer door. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias probeert naar een medespeler te passen. Lypiridis is nu in balbezit. Lypiridis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Doeltrap. Łacek trapt de bal weg van het doel. Dias kopt de bal weg. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Touré geeft de bal voor. Inworp. Chmielniak met de inworp. Danielczyk is nu in balbezit. Danielczyk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dias passt de bal in één keer door. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak passt de bal zonder na te denken. Ribchev is nu in balbezit. Ribchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Givenchy 67%, New.Team 33%.
FC Givenchy - New.Team 0:9