Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Pebrons FC Galette-Saucisse
vvv Tactiek 4-3-1-2-A-Test1
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.8 gemiddelde waardering 63.3
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen formidabel
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Dahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahan passt de bal met de wreef. Piquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck bereikt de bal nog maar net als eerste. Geck geeft de bal voor. Ortiz bokst de bal weg.

4e minuut.
Łatka is nu in balbezit. Łatka probeert naar een medespeler te passen. Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland schiet op doel. Ortiz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Péri bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - FC Galette-Saucisse 0:1

6e minuut.
Pérez Cuesta kopt de bal weg. Triboulet met een sublieme pass. Strappe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Piquet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ferrand geeft een lange en hoge pass. Dahan kopt de bal weg. Péri is nu in balbezit. Roland onderschept slim de pass. Roland haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Piquet de bal. Strappe probeert naar een medespeler te passen. Wiltord heeft problemen om de bal te vangen. Piquet verovert de bal door een tackle van achteren. Piquet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dahan verovert de bal door een tackle van achteren. Dahan probeert naar een medespeler te passen. Piquet rent richting de bal. Piquet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Pérez Cuesta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piquet de bal. Ferrand rent richting de bal. Piquet verovert de bal door een tackle van achteren. Piquet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pérez Cuesta onderschept slim de pass. Pérez Cuesta passt de bal met de wreef. Roland is nu in balbezit. Roland draait met de bal, schiet en ... Ortiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - FC Galette-Saucisse 0:2

22e minuut.
Wiltord speelt de bal door. Strappe rent richting de bal. Roland onderschept slim de pass. Roland schiet op doel. Ortiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - FC Galette-Saucisse 0:3

28e minuut.
Piquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Piquet passt de bal in één keer door. Ferrand rent richting de bal. Roland verovert de bal door een tackle van achteren. Roland haalt uit met een fantastische trap. Ortiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roland geeft de bal voor. Ortiz bokst de bal weg. Roland krijgt zijn hoofd ertegen. Ortiz probeert wanhopig de bal te grijpen. Péri onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - FC Galette-Saucisse 0:4

30e minuut.
Daar is Dahan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahan passt de bal met de wreef. Daar is Roland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roland haalt uit met een fantastische trap. Ortiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - FC Galette-Saucisse 0:5

32e minuut.
Daar is Triboulet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triboulet geeft een hoge lob. Łatka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łatka geeft een lange en hoge pass. Roland krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ferrand geeft een lange en hoge pass. Pérez Cuesta is nu in balbezit. Pérez Cuesta passt de bal in één keer door. Łatka heeft problemen om de bal te vangen. Łatka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Triboulet heeft problemen om de bal te vangen. Łatka is nu in balbezit. Łatka geeft de bal voor. Piquet springt en kopt de bal. Ortiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - FC Galette-Saucisse 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Pebrons 80%, FC Galette-Saucisse 20%.
Racing Pebrons - FC Galette-Saucisse 0:6

46e minuut.
Blanco komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Piquet onderschept slim de pass. Piquet passt de bal in één keer door. Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Dahan geeft een lange en hoge pass. Roland kopt de bal weg. Piquet rent richting de bal. Piquet draait met de bal, schiet en ... Ortiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - FC Galette-Saucisse 0:7

58e minuut.
Skrzypczyński rent richting de bal. Łatka verovert de bal door een tackle van achteren. Łatka geeft een lange en hoge pass. Roland is nu in balbezit. Roland schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - FC Galette-Saucisse 0:8

63e minuut.
Klungelig pakt Wiltord de bal. Łatka is nu in balbezit. Łatka met een sublieme pass. Piquet heeft problemen om de bal te vangen. Piquet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - FC Galette-Saucisse 0:9

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geck met een snelle inworp. Dahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahan geeft de bal voor. Roland springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Péri bereikt de bal nog maar net als eerste. Péri passt de bal met de wreef. Geck geeft de bal voor. Roland is nu in balbezit. Roland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pérez Cuesta geeft een hoge lob. Roland rent richting de bal. Roland passt de bal met de wreef. Piquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Piquet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Skrzypczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Cuesta geeft een lange en hoge pass. Roland kopt de bal weg. Roland rent richting de bal. Roland draait met de bal, schiet en ... Ortiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Cuesta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łatka is nu in balbezit. Łatka geeft een lange en hoge pass. Geck geeft een lange en hoge pass. Ortiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roland is nu in balbezit. Roland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - FC Galette-Saucisse 0:10

72e minuut.
Blanco met een sublieme pass. Ankowski heeft problemen om de bal te vangen. Roland verovert de bal door een tackle van achteren. Roland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pérez Cuesta rent richting de bal. Łatka speelt de bal door. Roland rent richting de bal. Roland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - FC Galette-Saucisse 0:11

78e minuut.
Pérez Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Cuesta met een sublieme pass. Roland rent richting de bal. Roland draait met de bal, schiet en ... Ortiz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - FC Galette-Saucisse 0:12

84e minuut.
Ferrand neemt vlug de vrije trap. Chollet rent richting de bal. Chollet geeft een lange en hoge pass. Roland rent richting de bal. Roland haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Dahan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geck geeft een lange en hoge pass. Roland rent richting de bal. Roland draait met de bal, schiet en ... Ortiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - FC Galette-Saucisse 0:13

89e minuut.
Péri heeft problemen om de bal te vangen. Piquet rent richting de bal. Roland bereikt de bal nog maar net als eerste. Roland schiet op doel. Ortiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Pebrons - FC Galette-Saucisse 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Pebrons 79%, FC Galette-Saucisse 21%.
Racing Pebrons - FC Galette-Saucisse 0:14