Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celesty-United JU
News meneur Tactiek wc-4-3-1-2-L4-3
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.9 gemiddelde waardering 59.4
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
goed Verdedigen formidabel


7e minuut.
Fizedean passt de bal zonder na te denken. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gautier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gautier krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Portales onderschept slim de pass. Portales passt de bal zonder na te denken. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft de bal voor. Fizedean springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Canda is nu in balbezit. Henao met een sublieme pass. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee rent richting de bal. Lee schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Flores geeft de bal voor. Daar is Piot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Piot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - JU 0:1

31e minuut.
Jakubczyk met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores speelt de bal door. Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Fizedean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - JU 0:2

36e minuut.
Urwyler is nu in balbezit. Urwyler geeft een hoge lob. Dupoix probeert de bal met de borst te controleren. Fizedean is nu in balbezit. Fizedean schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferraz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
De Bruyne passt de bal zonder na te denken. Lee rent richting de bal. Pabst bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Pabst speelt de bal door. Flores is nu in balbezit. Flores met een sublieme pass. Fizedean rent richting de bal. Fizedean draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Henao geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gautier kopt de bal weg. Klungelig pakt Canda de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celesty-United 56%, JU 44%.
Celesty-United - JU 0:2

46e minuut.
Poch komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Flores is nu in balbezit. Flores geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Plazina de bal. Piot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Gautier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gautier geeft een lange en hoge pass. Quinteros rent richting de bal. Quinteros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celesty-United - JU 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celesty-United 53%, JU 47%.
Celesty-United - JU 1:2