Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletico renardo Nara Team United
5def Tactiek Le Boss
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 63.2
matig Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Lemar speelt de bal door. Dobrinescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rey de bal. Rey geeft de bal voor. Sonor krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico renardo - Nara Team United 0:1

7e minuut.
Lemar speelt de bal door. Sonor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Platini. Sonor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lemar wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Deloffre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saman de bal. Sonor rent richting de bal. Sonor draait met de bal, schiet en ... Tatarkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico renardo - Nara Team United 0:2

14e minuut.
Rey probeert naar een medespeler te passen. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belin verovert de bal door een tackle van achteren. Sonor rent richting de bal. Sonor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sonor probeert de bal aan de voet te houden. Platini rent richting de bal. Platini passt de bal zonder na te denken. Sonor is nu in balbezit. Sonor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico renardo - Nara Team United 0:3

24e minuut.
Tatarkiewicz trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Deloffre de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stokłosa. Stokłosa krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Sonor passt de bal met de wreef. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey geeft een lange en hoge pass. Sonor krijgt zijn hoofd ertegen. Tatarkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico renardo - Nara Team United 0:4

28e minuut.
Lemar met de inworp. Lebeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor verovert de bal door een tackle van achteren. Sonor geeft de bal voor. Dobrinescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tatarkiewicz trapt de bal weg. Deloffre probeert de bal met de borst te controleren. Deloffre passt de bal in één keer door. Rey is nu in balbezit. Rey geeft een hoge lob. Tatarkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sonor krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Lemar met een sublieme pass. Daar is Dobrinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aloğlu rent richting de bal. Dobrinescu onderschept slim de pass. Dobrinescu schiet op doel. Tatarkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Dobrinescu kopt de bal weg. Daar is Belin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonor is nu in balbezit. Sonor draait met de bal, schiet en ... Tatarkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico renardo - Nara Team United 0:5

34e minuut.
Rey kopt de bal weg. Deloffre probeert naar een medespeler te passen. Rey is nu in balbezit. Rey geeft de bal voor. Sonor krijgt zijn hoofd ertegen. Tatarkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap. Tatarkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico renardo - Nara Team United 0:6

35e minuut.
Ogierman rent richting de bal. Sonor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor passt de bal zonder na te denken. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... Tatarkiewicz bokst de bal weg.

36e minuut.
Daar is Rey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rey met een sublieme pass. Deloffre rent richting de bal. Deloffre geeft een lange en hoge pass. Sonor krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico renardo - Nara Team United 0:7

37e minuut.
Rey rent richting de bal. Rey geeft de bal voor. Daar is Belin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonor rent richting de bal. Sonor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletico renardo 87%, Nara Team United 13%.
Athletico renardo - Nara Team United 0:7

48e minuut.
Klungelig pakt Rey de bal. Rey geeft de bal voor. Klungelig pakt Belin de bal. Sonor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Lévy is nu in balbezit. Lévy passt de bal zonder na te denken. Rey rent richting de bal. Rey geeft een lange en hoge pass. Sonor maakt een snoekduik en kopt de bal. Tatarkiewicz bokst de bal weg.

55e minuut.
Lebeau rent richting de bal. Lebeau geeft een lange en hoge pass. Sonor geeft een hoge lob. Aloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico renardo - Nara Team United 0:8

57e minuut.
Rey geeft een hoge lob. Tatarkiewicz speelt de bal door. Lévy kopt de bal weg. Daar is Rey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rey geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sonor is nu in balbezit. Sonor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico renardo - Nara Team United 0:9

67e minuut.
Saman verovert de bal door een tackle van achteren. Mallet onderschept slim de pass. Mallet geeft een lange en hoge pass. Sonor is nu in balbezit. Sonor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lemar verovert de bal door een tackle van achteren. Lemar met een sublieme pass. Rey heeft problemen om de bal te vangen. Rey geeft een hoge lob. Sonor krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico renardo - Nara Team United 0:10

74e minuut.
Klungelig pakt Rey de bal. Rey geeft een hoge lob. Aloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu draait met de bal, schiet en ... Tatarkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Deloffre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deloffre geeft een lange en hoge pass. Sonor kopt de bal weg. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu schiet op doel. Tatarkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Belin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobrinescu. Dobrinescu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Platini is nu in balbezit. Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Aloğlu is nu in balbezit. Dobrinescu onderschept slim de pass. Dobrinescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rey geeft de bal voor. Lebeau kopt de bal weg. Lemar rent richting de bal. Lemar geeft een lange en hoge pass. Dobrinescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lévy kopt de bal weg. Sonor is nu in balbezit. Platini rent richting de bal. Sonor onderschept slim de pass. Sonor geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletico renardo 87%, Nara Team United 13%.
Athletico renardo - Nara Team United 0:10