Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jujucam FC Merluchon
libmdf Tactiek 442 bofbof
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 60.9
redelijk Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Yedier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bidlo de bal. Bidlo met een sublieme pass. Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Roncoroni rent richting de bal. Roncoroni geeft de bal voor. Bratianu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viñuela geeft een lange en hoge pass. Ouédec springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Roncoroni speelt de bal door. Yedier is nu in balbezit. Pahuara geeft de bal voor. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Viñuela rent richting de bal. Viñuela passt de bal met de wreef. Nydal probeert naar een medespeler te passen. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Wojciulewicz onderschept slim de pass. Wojciulewicz geeft een lange en hoge pass. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec haalt uit met een fantastische trap. Reçber maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - FC Merluchon 0:1

31e minuut.
Niski geeft een hoge lob. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţirtea passt de bal zonder na te denken. Bratianu rent richting de bal. Bratianu draait met de bal, schiet en ... Reçber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ouédec rent richting de bal. Ouédec met een sublieme pass. Daar is Bratianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratianu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - FC Merluchon 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 67%, FC Merluchon 33%.
FC Jujucam - FC Merluchon 0:2

46e minuut.
Ouédec is nu in balbezit. Bratianu is nu in balbezit. Aduriz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Aduriz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Aduriz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

48e minuut.
Nydal met de inworp. Viñuela probeert naar een medespeler te passen. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu draait met de bal, schiet en ... Reçber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Viñuela geeft de bal voor. Niski controleert de bal met de borst. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - FC Merluchon 0:3

63e minuut.
Ionele is nu in balbezit. Ionele probeert naar een medespeler te passen. Niski heeft problemen om de bal te vangen. Ouédec rent richting de bal. Ouédec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec haalt uit met een fantastische trap. Reçber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - FC Merluchon 0:4

70e minuut.
Niski geeft een hoge lob. Viñuela kopt de bal weg. Nawrocik rent richting de bal. Bratianu onderschept slim de pass. Bratianu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Roncoroni probeert naar een medespeler te passen. Pahuara is nu in balbezit. Pahuara geeft een hoge lob. Bratianu rent richting de bal. Bratianu haalt uit met een fantastische trap. Reçber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Daar is Yenice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nydal is nu in balbezit. Nydal probeert naar een medespeler te passen. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Yenice de bal. Nydal verovert de bal door een tackle van achteren. Nydal geeft een lange en hoge pass. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu haalt uit met een fantastische trap. Reçber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - FC Merluchon 0:5

79e minuut.
Viñuela controleert de bal met de borst. Viñuela speelt de bal door. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - FC Merluchon 0:6

82e minuut.
Nydal rent richting de bal. Nydal speelt de bal door. Ouédec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouédec haalt uit met een fantastische trap. Reçber probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Miljand geeft de bal voor. Ţirtea rent richting de bal. Ţirtea passt de bal zonder na te denken. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tadej kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Roncoroni de bal onder controle te krijgen. Bratianu rent richting de bal. Bratianu haalt uit met een fantastische trap. Reçber werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roncoroni kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nydal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bratianu controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ţirtea zal de hoekschop nemen. Ionele kopt de bal weg. Reçber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Daar is Bratianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roncoroni rent richting de bal. Met opzet legt Bratianu zijn tegenspeler op de grond. Bratianu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Nydal is nu in balbezit. Nydal speelt de bal door. Nawrocik met een sublieme pass. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Roncoroni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ţirtea met de inworp. Viñuela is nu in balbezit. Viñuela geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reçber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - FC Merluchon 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 71%, FC Merluchon 29%.
FC Jujucam - FC Merluchon 0:7