Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dreamstar AS-kapablé
chelsea Tactiek 5-2-3
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 14
41 gemiddelde waardering 59.5
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


7e minuut.
Linares geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Couécou met de inworp. Comaniciu geeft de bal voor. Savidan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Verbrugge bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verbrugge is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gumiela met een snel genomen vrije trap. Andrin controleert de bal met de borst. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu schiet op doel. Blain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - AS-kapablé 0:1

16e minuut.
Verbrugge probeert naar een medespeler te passen. Couécou bereikt de bal nog maar net als eerste. Couécou met een sublieme pass. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - AS-kapablé 0:2

21e minuut.
Blanchaert geeft een lange en hoge pass. Bechi controleert de bal met de borst. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Blain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - AS-kapablé 0:3

23e minuut.
Klungelig pakt Haliwa de bal. Andrin rent richting de bal. Haliwa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Haliwa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

24e minuut.
Andrin is nu in balbezit. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrin begaat een overtreding. Andrin krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Couécou met de inworp. Klungelig pakt Verbrugge de bal. Verbrugge passt de bal in één keer door. Andrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - AS-kapablé 0:4

33e minuut.
de Aguilar Malda geeft de bal voor. Klungelig pakt Cadet de bal. Piech is nu in balbezit. Clain is nu in balbezit. Clain haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Verbrugge verovert de bal door een tackle van achteren. Verbrugge passt de bal in één keer door. Andrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrin draait met de bal, schiet en ... Blain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - AS-kapablé 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dreamstar 59%, AS-kapablé 41%.
dreamstar - AS-kapablé 0:5

55e minuut.
Gumiela met een sublieme pass. Verbrugge rent richting de bal. Verbrugge passt de bal in één keer door. Savidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savidan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Linares rent richting de bal. Comaniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Blain maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - AS-kapablé 0:6

63e minuut.
Savidan rent richting de bal. Blain probeert naar een medespeler te passen. Blanchaert geeft een lange en hoge pass. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. Blain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Blanchaert geeft een lange en hoge pass. Comaniciu rent richting de bal. Bechi begaat een overtreding. Comaniciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Comaniciu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Linares geeft de bal voor. Savidan is nu in balbezit. Savidan draait met de bal, schiet en ... Blain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Piech verovert de bal door een tackle van achteren. Piech passt de bal in één keer door. Savidan probeert naar een medespeler te passen. Gumiela rent richting de bal. Gumiela geeft een lange en hoge pass. Blain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Davids verovert de bal door een tackle van achteren. Davids passt de bal zonder na te denken. Andrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrin draait met de bal, schiet en ... Blain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - AS-kapablé 0:7

88e minuut.
Bechi passt de bal in één keer door. Couécou probeert naar een medespeler te passen. Andrin rent richting de bal. Andrin schiet op doel. Blain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - AS-kapablé 0:8

90e minuut.
Daar is Clain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verbrugge is nu in balbezit. Verbrugge geeft een lange en hoge pass. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bechi ... Strafschop! Andrin raakt geblesseerd tijdens het duel. Andrin neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - AS-kapablé 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dreamstar 56%, AS-kapablé 44%.
dreamstar - AS-kapablé 0:9