Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cacheux fc Girondins de Madrid C.F.
442 Tactiek 352t
50% Balbezit 50%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
36.3 gemiddelde waardering 51.9
adequate Schieten formidable
weak Passen solid
average Verdedigen solid


1e minuut.
da Silva e Souza heeft problemen om de bal te vangen. da Silva e Souza met een sublieme pass. García Cubillo rent richting de bal. Batmale heeft problemen om de bal te vangen. Batmale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

1e minuut.
Velican trapt de bal weg van het doel. Michelet kopt de bal weg. Batmale bereikt de bal nog maar net als eerste. Batmale haalt uit met een fantastische trap. Velican maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Girondins de Madrid C.F. 0:1

2e minuut.
da Silva e Souza probeert naar een medespeler te passen. Fina rent richting de bal. Germain onderschept slim de pass. Germain schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Humiecki heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Girondins de Madrid C.F. 0:2

6e minuut.
Germain rent richting de bal. García Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Germain onderschept slim de pass. Germain haalt uit met een fantastische trap. Velican maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Girondins de Madrid C.F. 0:3

9e minuut.
Colin onderschept slim de pass. Colin geeft de bal voor. Daar is Humiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Germain is nu in balbezit. Germain haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
Hamelin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Humiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Germain bereikt de bal nog maar net als eerste. Germain haalt uit met een fantastische trap. Velican maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Girondins de Madrid C.F. 0:4

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schaeffer met een snelle inworp. García Cubillo is nu in balbezit. Germain onderschept slim de pass. Germain schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Schaeffer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Cubillo is nu in balbezit. Germain onderschept slim de pass. Germain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Girondins de Madrid C.F. 0:5

16e minuut.
Szymański is nu in balbezit. Germain rent richting de bal. Purrunga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Germain is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Germain neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
García Cubillo rent richting de bal. Colin onderschept slim de pass. Colin geeft een lange en hoge pass. Batmale rent richting de bal. Batmale haalt uit met een fantastische trap. Velican kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ulema passt de bal in één keer door. Turpin geeft een lange en hoge pass. Batmale heeft problemen om de bal te vangen. Germain rent richting de bal. Germain haalt uit met een fantastische trap. Velican verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Leclerc geeft de bal voor. Humiecki kopt de bal weg. Schaeffer met een sublieme pass. Germain bereikt de bal nog maar net als eerste. Germain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Fina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnaud verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaud geeft de bal voor. Batmale bereikt de bal nog maar net als eerste. Batmale draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Purrunga de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schaeffer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Germain krijgt zijn hoofd ertegen. Velican probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Klungelig pakt Leclerc de bal. Fina is nu in balbezit. Leclerc onderschept slim de pass. Leclerc geeft een lange en hoge pass. Germain springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Turpin met een sublieme pass. Leclerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclerc geeft een hoge lob. Germain bereikt de bal nog maar net als eerste. Germain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De Simone rent richting de bal. Colin onderschept slim de pass. Colin passt de bal in één keer door. Germain bereikt de bal nog maar net als eerste. Germain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Michelet is nu in balbezit. Ulema tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Michelet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colin met een snel genomen vrije trap. Germain is nu in balbezit. Germain haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cacheux fc 77%, Girondins de Madrid C.F. 23%.
Cacheux fc - Girondins de Madrid C.F. 0:5

52e minuut.
García Cubillo is nu in balbezit. Colin onderschept slim de pass. Colin passt de bal met de wreef. Germain is nu in balbezit. Germain draait met de bal, schiet en ... Velican bokst de bal weg.

53e minuut.
Michelet kopt de bal weg. Daar is Humiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batmale bereikt de bal nog maar net als eerste. Batmale schiet op doel. Velican maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Girondins de Madrid C.F. 0:6

54e minuut.
Germain rent richting de bal. De Simone begaat een overtreding. Germain is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Colin met een snel genomen vrije trap. Germain springt en kopt de bal. Klungelig pakt Purrunga de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Batmale probeert de bal met de borst te controleren. Batmale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Michelet geeft de bal voor. Arnaud is nu in balbezit. Arnaud probeert naar een medespeler te passen. Germain rent richting de bal. Germain draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Schaeffer geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Szymański de bal onder controle te krijgen. Germain bereikt de bal nog maar net als eerste. Germain draait met de bal, schiet en ... Purrunga probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Batmale bereikt de bal nog maar net als eerste. Batmale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Girondins de Madrid C.F. 0:7

61e minuut.
Arnaud probeert de bal met de borst te controleren. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud begaat een overtreding. Arnaud krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Tesson onderschept slim de pass. Tesson geeft een hoge lob. Purrunga kopt de bal weg. Batmale bereikt de bal nog maar net als eerste. Batmale haalt uit met een fantastische trap. Velican bokst de bal weg. Germain bereikt de bal nog maar net als eerste. Germain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Girondins de Madrid C.F. 0:8

69e minuut.
Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud passt de bal in één keer door. García Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Germain rent richting de bal. Germain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Girondins de Madrid C.F. 0:9

71e minuut.
Schaeffer verovert de bal door een tackle van achteren. Schaeffer probeert naar een medespeler te passen. Germain rent richting de bal. Germain schiet op doel. Velican werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Arnaud verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaud geeft een lange en hoge pass. Germain rent richting de bal. Germain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Girondins de Madrid C.F. 0:10

86e minuut.
Leclerc heeft problemen om de bal te vangen. Arnaud is nu in balbezit. Arnaud speelt de bal door. Germain is nu in balbezit. Germain haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Humiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Germain probeert naar een medespeler te passen. Batmale heeft problemen om de bal te vangen. Batmale draait met de bal, schiet en ... Velican probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Girondins de Madrid C.F. 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cacheux fc 69%, Girondins de Madrid C.F. 31%.
Cacheux fc - Girondins de Madrid C.F. 0:11