Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc gazin FC Montluçon
polski Tactiek Mi Galette
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 61.8
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


18e minuut.
Kuslapu passt de bal met de wreef. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco passt de bal in één keer door. Abbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - FC Montluçon 0:1

20e minuut.
Pacheco met een sublieme pass. Pomper is nu in balbezit. Pomper geeft een lange en hoge pass. Abbes krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Mancera de bal onder controle te krijgen. Cioffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - FC Montluçon 0:2

33e minuut.
Moldoveanu met een sublieme pass. Kuslapu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuslapu passt de bal met de wreef. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Cioffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Nussbaum geeft een hoge lob. Martel is nu in balbezit. Tusseau rent richting de bal. Martel onderschept slim de pass. Martel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Klungelig pakt Zeco de bal. Kuslapu verovert de bal door een tackle van achteren. Kuslapu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc gazin 58%, FC Montluçon 42%.
fc gazin - FC Montluçon 0:2

57e minuut.
Tusseau heeft problemen om de bal te vangen. Martel rent richting de bal. Tusseau begaat een overtreding. Martel raakt geblesseerd tijdens het duel. Zeco wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vízdár met een sublieme pass. Daar is Zeco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lytras. Lytras krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fijałkowski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pomper passt de bal met de wreef. Kuslapu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuslapu passt de bal met de wreef. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc gazin 77%, FC Montluçon 23%.
fc gazin - FC Montluçon 0:2