Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vai napola TFC.Toulouse
5 DEF D Tactiek offensive
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
34.1 gemiddelde waardering 54.1
average Schieten outstanding
average Passen very good
average Verdedigen good


1e minuut.
Chojna verovert de bal door een tackle van achteren. Chojna met een sublieme pass. Gastiger is nu in balbezit. Gastiger schiet op doel. Bilot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - TFC.Toulouse 0:1

3e minuut.
Chojna passt de bal met de wreef. Raczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczek passt de bal zonder na te denken. Gastiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastiger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tomassini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassini haalt uit met een fantastische trap. Bilot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - TFC.Toulouse 0:2

5e minuut.
Raczek passt de bal met de wreef. Chojna rent richting de bal. Lazukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojna verovert de bal door een tackle van achteren. Chojna geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koczur met een harde bal richting middenveld. Raczek kopt de bal weg. Gastiger is nu in balbezit. Gastiger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Chojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojna geeft de bal voor. Tomassini is nu in balbezit. Tomassini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - TFC.Toulouse 0:3

17e minuut.
Laurens onderschept slim de pass. Laurens passt de bal met de wreef. Koczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassini onderschept slim de pass. Tomassini draait met de bal, schiet en ... Bilot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Verrier probeert naar een medespeler te passen. Raczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczek geeft een lange en hoge pass. Tomassini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassini schiet op doel. Bilot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Chojna is nu in balbezit. Chojna geeft een lange en hoge pass. Gastiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassini schiet op doel. Bilot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Tomassini speelt de bal door. Gastiger is nu in balbezit. Gastiger passt de bal zonder na te denken. Tomassini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassini haalt uit met een fantastische trap. Bilot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Klungelig pakt Chojna de bal. Chojna passt de bal in één keer door. Moussaoui geeft de bal voor. Tomassini controleert de bal met de borst. Tomassini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Touré passt de bal met de wreef. Bazin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marc de bal. Tomassini onderschept slim de pass. Tomassini haalt uit met een fantastische trap. Bilot bokst de bal weg. Gastiger rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Touré bereikt de bal nog maar net als eerste. Touré passt de bal zonder na te denken. Tomassini is nu in balbezit. Tomassini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - TFC.Toulouse 0:4

32e minuut.
Raczek met een sublieme pass. Guégen rent richting de bal. Chojna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chojna krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Klungelig pakt Moussaoui de bal. Moussaoui geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fofana de bal onder controle te krijgen. Tomassini rent richting de bal. Tomassini haalt uit met een fantastische trap. Bilot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Raczek probeert naar een medespeler te passen. Chojna rent richting de bal. Chojna geeft de bal voor. Tomassini rent richting de bal. Tomassini haalt uit met een fantastische trap. Bilot bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - TFC.Toulouse 0:5

38e minuut.
Bilot probeert naar een medespeler te passen. Chojna kopt de bal weg. Tomassini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - TFC.Toulouse 0:6

41e minuut.
Raczek kopt de bal weg. Daar is Fofana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassini onderschept slim de pass. Tomassini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - TFC.Toulouse 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vai napola 83%, TFC.Toulouse 17%.
vai napola - TFC.Toulouse 0:7

48e minuut.
Gastiger rent richting de bal. Lazukić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gastiger raakt geblesseerd tijdens het duel. Raczek met een snel genomen vrije trap. Gastiger maakt een snoekduik en kopt de bal. Bilot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - TFC.Toulouse 0:8

50e minuut.
Leloup probeert de bal met de borst te controleren. Raczek is nu in balbezit. Raczek speelt de bal door. Tomassini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - TFC.Toulouse 0:9

52e minuut.
Raczek onderschept slim de pass. Raczek geeft een lange en hoge pass. Gastiger kopt de bal weg. Chojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojna geeft de bal voor. Bilot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tomassini rent richting de bal. Tomassini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - TFC.Toulouse 0:10

53e minuut.
Touré geeft een lange en hoge pass. Tomassini kopt de bal weg. Klungelig pakt Leloup de bal. Gastiger is nu in balbezit. Gastiger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - TFC.Toulouse 0:11

56e minuut.
Touré met de inworp. Raczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczek geeft de bal voor. Gastiger springt en kopt de bal. Bilot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Bilot trapt de bal weg van het doel. Chojna is nu in balbezit. Chojna geeft een hoge lob. Tomassini krijgt zijn hoofd ertegen. Bilot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Leloup rent richting de bal. Verrier verovert de bal door een tackle van achteren. Verrier geeft de bal voor. Tomassini rent richting de bal. Tomassini schiet op doel. Bilot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Tomassini passt de bal zonder na te denken. Touré rent richting de bal. Touré passt de bal in één keer door. Tomassini is nu in balbezit. Tomassini schiet op doel. Bilot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Ferri probeert naar een medespeler te passen. Dupoix is nu in balbezit. Dupoix geeft de bal voor. Gastiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastiger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bilot trapt de bal weg. Chojna heeft problemen om de bal te vangen. Chojna geeft de bal voor. Tomassini krijgt zijn hoofd ertegen. Bilot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Ferri passt de bal met de wreef. Fofana probeert naar een medespeler te passen. Tomassini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassini schiet op doel. Bilot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tomassini verovert de bal door een tackle van achteren. Gastiger is nu in balbezit. Fofana speelt de bal door. Tomassini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - TFC.Toulouse 0:12

83e minuut.
Touré rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Touré met een snelle inworp. Daar is Raczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raczek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Chojna rent richting de bal. Chojna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marc de bal. Tomassini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomassini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - TFC.Toulouse 0:13

85e minuut.
Tomassini passt de bal in één keer door. Touré rent richting de bal. Touré passt de bal in één keer door. Tomassini is nu in balbezit. Tomassini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Guégen kopt de bal weg. Lazukić heeft problemen om de bal te vangen. Tomassini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastiger haalt uit met een fantastische trap. Bilot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vai napola 87%, TFC.Toulouse 13%.
vai napola - TFC.Toulouse 0:13