Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Aulnoye ★ Peaky Blinders ★
451 2020 Tactiek 4312-M72
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
42.5 gemiddelde waardering 65.7
solid Schieten brilliant
average Passen outstanding
adequate Verdedigen excellent


5e minuut.
Kokinelis rent richting de bal. Kokinelis passt de bal met de wreef. Pagani is nu in balbezit. Pagani haalt uit met een fantastische trap. Chesneau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - ★ Peaky Blinders ★ 0:1

6e minuut.
Bảo Lâm kopt de bal weg. Sergiejew heeft problemen om de bal te vangen. Kokinelis geeft de bal voor. Frota rent richting de bal. Frota draait met de bal, schiet en ... Chesneau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chesneau probeert naar een medespeler te passen. Robѕon kopt de bal weg. Sýkora is nu in balbezit. Sýkora geeft een lange en hoge pass. Pagani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - ★ Peaky Blinders ★ 0:2

11e minuut.
Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu geeft de bal voor. Frota rent richting de bal. Frota haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Mario verovert de bal door een tackle van achteren. Mario geeft de bal voor. Yahia-Chérif heeft problemen om de bal te vangen. Frota is nu in balbezit. Frota draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - ★ Peaky Blinders ★ 0:3

15e minuut.
Sýkora geeft een hoge lob. Frota kopt de bal weg. Sabov rent richting de bal. Pagani onderschept slim de pass. Pagani schiet op doel. Chesneau bokst de bal weg. Frota rent richting de bal. Frota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - ★ Peaky Blinders ★ 0:4

16e minuut.
Joković geeft een hoge lob. Frota controleert de bal met de borst. Robѕon speelt de bal door. Pagani rent richting de bal. Pagani schiet op doel. Chesneau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Sabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagani verovert de bal door een tackle van achteren. Pagani passt de bal zonder na te denken. Frota rent richting de bal. Frota haalt uit met een fantastische trap. Chesneau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Robѕon passt de bal in één keer door. Sýkora is nu in balbezit. Sýkora geeft de bal voor. Pagani krijgt zijn hoofd ertegen. Chesneau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kokinelis rent richting de bal. Stankowicz onderschept slim de pass. Stankowicz probeert naar een medespeler te passen. M`hidi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`hidi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Butacu geeft een hoge lob. Delamontagne probeert de bal met de borst te controleren. Robѕon probeert naar een medespeler te passen. Sýkora is nu in balbezit. Sýkora geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Toufik kopt de bal weg. Robѕon is nu in balbezit. Robѕon probeert naar een medespeler te passen. Kokinelis rent richting de bal. Kokinelis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Pagani de bal onder controle te krijgen. Robѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Robѕon geeft een hoge lob. Pagani kopt de bal weg. Frota kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sýkora geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frota krijgt zijn hoofd ertegen. Chesneau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - ★ Peaky Blinders ★ 0:5

38e minuut.
Sýkora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýkora geeft de bal voor. Frota is nu in balbezit. Frota draait met de bal, schiet en ... Chesneau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - ★ Peaky Blinders ★ 0:6

44e minuut.
Buitenspel voor Frota. Goede buitenspelval van de verdediging. Yahia-Chérif neemt vlug de vrije trap. Mario bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier verovert de bal door een tackle van achteren. Rénier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Butacu geeft een lange en hoge pass. Pagani is nu in balbezit. Pagani passt de bal met de wreef. Frota rent richting de bal. Frota haalt uit met een fantastische trap. Chesneau bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Aulnoye 77%, ★ Peaky Blinders ★ 23%.
As Aulnoye - ★ Peaky Blinders ★ 0:6

46e minuut.
Frota heeft problemen om de bal te vangen. Frota passt de bal met de wreef. Sýkora rent richting de bal. Sýkora geeft een lange en hoge pass. Pagani maakt een snoekduik en kopt de bal. Chesneau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bảo Lâm heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sýkora zal de hoekschop nemen. Frota maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pagani is nu in balbezit. Pagani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - ★ Peaky Blinders ★ 0:7

48e minuut.
Sergiejew geeft een hoge lob. Frota is nu in balbezit. Yahia-Chérif maakt een afschuwelijke overtreding. Yahia-Chérif krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Chesneau met een harde bal richting middenveld. Kokinelis kopt de bal weg. Daar is Yahia-Chérif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frota is nu in balbezit. Frota draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Robѕon kopt de bal weg. Pagani heeft problemen om de bal te vangen. Kokinelis is nu in balbezit. Kokinelis geeft de bal voor. Frota maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - ★ Peaky Blinders ★ 0:8

55e minuut.
Kokinelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Robѕon geeft een hoge lob. Frota rent richting de bal. Frota schiet op doel. Chesneau bokst de bal weg. Pagani rent richting de bal. Pagani haalt uit met een fantastische trap. Chesneau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - ★ Peaky Blinders ★ 0:9

57e minuut.
Robѕon passt de bal in één keer door. Sýkora rent richting de bal. Sýkora passt de bal zonder na te denken. Frota is nu in balbezit. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - ★ Peaky Blinders ★ 0:10

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Frota stond buitenspel. Lamminger komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Delamontagne is nu in balbezit. Frota rent richting de bal. Frota passt de bal met de wreef. Sýkora geeft de bal voor. Pagani maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - ★ Peaky Blinders ★ 0:11

64e minuut.
Klungelig pakt Robѕon de bal. Robѕon passt de bal zonder na te denken. Sýkora rent richting de bal. Sýkora geeft de bal voor. Pagani krijgt zijn hoofd ertegen. Chesneau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Robѕon heeft problemen om de bal te vangen. Robѕon speelt de bal door. Sýkora rent richting de bal. Sýkora geeft een hoge lob. Pagani maakt een snoekduik en kopt de bal. Chesneau bokst de bal weg.

69e minuut.
Chesneau met een sublieme pass. Robѕon geeft een lange en hoge pass. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota schiet op doel. Chesneau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - ★ Peaky Blinders ★ 0:12

71e minuut.
Robѕon geeft een lange en hoge pass. Pagani rent richting de bal. Bảo Lâm legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bảo Lâm krijgt een gele kaart. Pagani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frota legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota draait met de bal, schiet en ... Chesneau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - ★ Peaky Blinders ★ 0:13

73e minuut.
Mario verovert de bal door een tackle van achteren. Mario geeft de bal voor. Sergiejew geeft een hoge lob. Pagani rent richting de bal. Pagani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Frota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saaliste is nu in balbezit. Saaliste passt de bal met de wreef. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota haalt uit met een fantastische trap. Chesneau bokst de bal weg.

78e minuut.
Sergiejew verovert de bal door een tackle van achteren. Sergiejew speelt de bal door. Sýkora rent richting de bal. Sýkora geeft een lange en hoge pass. Frota maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Sýkora de bal. Sýkora geeft een lange en hoge pass. Saaliste heeft problemen om de bal te vangen. Pagani rent richting de bal. Pagani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toufik rent richting de bal. Pagani rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - ★ Peaky Blinders ★ 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Aulnoye 74%, ★ Peaky Blinders ★ 26%.
As Aulnoye - ★ Peaky Blinders ★ 0:14