Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stade Sparnaciens LES PEINTRES
Losange Tactiek Carré blanc
52% Balbezit 48%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.5 gemiddelde waardering 59
solide Schieten formidabel
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Lamour met een snelle inworp. Loison bereikt de bal nog maar net als eerste. Loison passt de bal zonder na te denken. Briand geeft een lange en hoge pass. Agosti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Thuillier geeft een lange en hoge pass. Soczyński kopt de bal weg. Mattler controleert de bal met de borst. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski haalt uit met een fantastische trap. Negruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Bonneau geeft een lange en hoge pass. Soczyński kopt de bal weg. Bugajski rent richting de bal. Loison is nu in balbezit. Loison schiet op doel. Negruţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Lamour passt de bal met de wreef. Briand is nu in balbezit. Briand passt de bal met de wreef. Agosti rent richting de bal. Agosti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pasikowski onderschept slim de pass. Soczyński is nu in balbezit. Soczyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bugajski de bal. Bugajski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Lamour passt de bal zonder na te denken. Loison rent richting de bal. Loison passt de bal zonder na te denken. Soczyński rent richting de bal. Soczyński schiet op doel. Negruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Agosti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huchet onderschept slim de pass. Huchet geeft de bal voor. De Oliveira heeft problemen om de bal te vangen. Soczyński is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bugajski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade Sparnaciens - LES PEINTRES 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stade Sparnaciens 68%, LES PEINTRES 32%.
Stade Sparnaciens - LES PEINTRES 0:1

46e minuut.
Tison komt het veld opgelopen. Leleu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Bonneau geeft een lange en hoge pass. Bugajski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leleu. Leleu krijgt een gele kaart. Bugajski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huchet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Soczyński kopt de bal weg. Bugajski rent richting de bal. Bugajski haalt uit met een fantastische trap. Negruţ bokst de bal weg.

61e minuut.
Negruţ speelt de bal door. Aleksaderski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pasikowski de bal onder controle te krijgen. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Berton komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bonneau onderschept slim de pass. Tison tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonneau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonneau zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Soczyński is nu in balbezit. Soczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Tison rent richting de bal. Thuillier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tison is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tirňák komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Daar is Myszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myszkiewicz geeft de bal voor. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De Oliveira onderschept slim de pass. De Oliveira probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Loison zal de hoekschop nemen. Soczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade Sparnaciens - LES PEINTRES 0:2

88e minuut.
Huchet met een sublieme pass. Soczyński is nu in balbezit. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade Sparnaciens - LES PEINTRES 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stade Sparnaciens 64%, LES PEINTRES 36%.
Stade Sparnaciens - LES PEINTRES 0:3