Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Béziers DrogbaTeam
442 Tactiek 3ATT_Base
51% Balbezit 49%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.4 gemiddelde waardering 52.5
average Schieten formidable
good Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Trzonek passt de bal zonder na te denken. Dussart met een sublieme pass. Cherubino verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Cybulski de bal. Cybulski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Cherubino geeft de bal voor. Franchino kopt de bal weg. Trzonek speelt de bal door. Cybulski is nu in balbezit. Cybulski haalt uit met een fantastische trap. Tavernier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Klungelig pakt Dussart de bal. Dussart speelt de bal door. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli schiet op doel. Bezerra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trzonek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Trzonek rent richting de bal. Trzonek passt de bal zonder na te denken. Bertoli rent richting de bal. Bertoli haalt uit met een fantastische trap. Tavernier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Béziers - DrogbaTeam 0:1

29e minuut.
Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek met een sublieme pass. Bertoli speelt de bal door. Cybulski is nu in balbezit. Cybulski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek passt de bal in één keer door. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli haalt uit met een fantastische trap. Tavernier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Béziers - DrogbaTeam 0:2

32e minuut.
Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cybulski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biancheri met een snel genomen vrije trap. Dussart met een sublieme pass. Bertoli rent richting de bal. Bertoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Béziers - DrogbaTeam 0:3

33e minuut.
Dussart rent richting de bal. Dussart passt de bal zonder na te denken. Bertoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli haalt uit met een fantastische trap. Tavernier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Béziers - DrogbaTeam 0:4

44e minuut.
Bezerra met een sublieme pass. Vanzolini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trzonek rent richting de bal. Trzonek geeft de bal voor. Bertoli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Béziers 73%, DrogbaTeam 27%.
Béziers - DrogbaTeam 0:4

50e minuut.
Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski met een sublieme pass. Bertoli rent richting de bal. Bertoli haalt uit met een fantastische trap. Tavernier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Béziers - DrogbaTeam 0:5

57e minuut.
Vanzolini kopt de bal weg. Dussart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussart geeft een lange en hoge pass. Cybulski rent richting de bal. Cybulski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Peixoto is nu in balbezit. Peixoto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Biancheri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trzonek geeft een hoge lob. Tavernier bokst de bal weg. Bezerra heeft problemen om de bal te vangen. Dussart is nu in balbezit. Dussart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Béziers - DrogbaTeam 0:6

66e minuut.
Bertoli is nu in balbezit. Weber begaat een overtreding. Bertoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biancheri met een snel genomen vrije trap. Cybulski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Béziers - DrogbaTeam 0:7

75e minuut.
Perger heeft problemen om de bal te vangen. Perger geeft een lange en hoge pass. Bertoli is nu in balbezit. Dussart is nu in balbezit. Dussart schiet op doel. Tavernier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vanzolini passt de bal zonder na te denken. Perger heeft problemen om de bal te vangen. Perger passt de bal in één keer door. Bertoli rent richting de bal. Bertoli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Tavernier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Béziers - DrogbaTeam 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Béziers 73%, DrogbaTeam 27%.
Béziers - DrogbaTeam 0:8