Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Islares F.C. loming
DEFS Tactiek ok
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
54.4 gemiddelde waardering 56.3
good Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen good


10e minuut.
Kula geeft een hoge lob. Inworp. Piña met de inworp. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vulpeşean passt de bal zonder na te denken. Szántó is nu in balbezit. Szántó passt de bal in één keer door. Bega Begagić rent richting de bal. Bega Begagić schiet op doel. Kunduracı bokst de bal weg.

23e minuut.
Riquelme geeft de bal voor. Wawrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrowski passt de bal met de wreef. Zakonieczny rent richting de bal. Zakonieczny draait met de bal, schiet en ... Özmen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Zolowski speelt de bal door. Degollado is nu in balbezit. Degollado speelt de bal door. Zakonieczny rent richting de bal. Zakonieczny schiet op doel. Özmen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Zolowski met een sublieme pass. Degollado is nu in balbezit. Degollado met een sublieme pass. Zakonieczny rent richting de bal. Zakonieczny schiet op doel. Özmen bokst de bal weg.

30e minuut.
Degollado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wysogląd komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Vulpeşean met de inworp. Kawulok probeert naar een medespeler te passen. Masi met een sublieme pass. Bega Begagić rent richting de bal. Bega Begagić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

43e minuut.
Masi kan de bal niet met de borst controleren. Wawrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrowski probeert naar een medespeler te passen. Zakonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakonieczny draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islares F.C. 51%, loming 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Islares F.C. - loming 0:0

47e minuut.
Riquelme geeft de bal voor. Wawrowski is nu in balbezit. Masi is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wawrowski neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Moţoc geeft de bal voor. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Herst begaat een overtreding. Herst krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Wawrowski probeert naar een medespeler te passen. Zakonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Zdun ... Strafschop! Zakonieczny wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zakonieczny kan niet meer verder spelen. Aizkorreta komt het veld opgelopen. Aizkorreta kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Bega Begagić passt de bal in één keer door. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean geeft een lange en hoge pass. Bega Begagić is nu in balbezit. Bega Begagić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vulpeşean probeert naar een medespeler te passen. Etchegoimberry is nu in balbezit. Kula rent richting de bal. Etchegoimberry verovert de bal door een tackle van achteren. Etchegoimberry schiet op doel. Kunduracı bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islares F.C. 50%, loming 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Islares F.C. - loming 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Etchegoimberry geeft een lange en hoge pass. Riquelme kopt de bal weg. Klungelig pakt Zolowski de bal. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry schiet op doel. Kunduracı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kula met een sublieme pass. Bega Begagić rent richting de bal. Bega Begagić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

102e minuut.
Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski geeft de bal voor. Negri bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrowski onderschept slim de pass. Wawrowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islares F.C. 70%, loming 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Islares F.C. - loming 0:0

107e minuut.
Riquelme geeft een lange en hoge pass. Wawrowski rent richting de bal. Wawrowski passt de bal met de wreef. Aizkorreta is nu in balbezit. Aizkorreta schiet op doel. Paal!

110e minuut.
Masi is nu in balbezit. Todero verovert de bal door een tackle van achteren. Todero speelt de bal door. Wawrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

113e minuut.
Vulpeşean met een sublieme pass. Piña is nu in balbezit. del Sol begaat een overtreding. Piña roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Piña kan niet meer verder spelen. Crăcan komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kawulok neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kunduracı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islares F.C. 61%, loming 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Islares F.C. - loming 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bega Begagić neemt zijn aanloop. Kunduracı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - loming 0:1
---
Aizkorreta legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Özmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Etchegoimberry zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kunduracı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
del Sol zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Özmen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Islares F.C. - loming 1:1
---
Crăcan neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wawrowski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - loming 2:1
---
Masi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Islares F.C. - loming 2:2
---
Zolowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Özmen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - loming 3:2
---
Vulpeşean neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Islares F.C. - loming 3:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Todero neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---
Kawulok neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Wysogląd neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - loming 4:3
---