Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edetanorum F.C GABROVO
P442EONDE Tactiek 451a
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 58.2
good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Guariberto passt de bal met de wreef. Beltrame bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Artiles. Beltrame is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Guariberto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gratkiewicz controleert de bal met de borst. Gratkiewicz speelt de bal door. Sciberras met een sublieme pass. Mesdag is nu in balbezit. Mesdag geeft een lange en hoge pass. Henao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Marcos Madera speelt de bal door. Arsenescu rent richting de bal. Artiles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Artiles krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Mesdag met een sublieme pass. Daar is Tussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lut onderschept slim de pass. Artiles onderschept slim de pass. Artiles schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Henao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Artiles probeert naar een medespeler te passen. Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lut legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tussen raakt geblesseerd tijdens het duel. Areola zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - GABROVO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edetanorum F.C 54%, GABROVO 46%.
Edetanorum F.C - GABROVO 0:1

61e minuut.
Gratkiewicz passt de bal zonder na te denken. Areola bereikt de bal nog maar net als eerste. Areola geeft een hoge lob. Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen draait met de bal, schiet en ... Henao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edetanorum F.C 67%, GABROVO 33%.
Edetanorum F.C - GABROVO 0:1