Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raqueto Diamantes Locos
4-4-2 Rombo Tactiek GOTEBORG
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
64.5 gemiddelde waardering 68.8
very good Schieten outstanding
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Valls geeft de bal voor. Inworp. Paoloni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fresán rent richting de bal. Fresán haalt uit met een fantastische trap. Kobari bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Diamantes Locos 0:1

29e minuut.
Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano geeft de bal voor. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko schiet op doel. Kobari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Diamantes Locos 0:2

32e minuut.
Martín Pulido passt de bal met de wreef. Raimundo geeft een hoge lob. Peragón rent richting de bal. Peragón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Diamantes Locos 1:2

42e minuut.
González Torres passt de bal zonder na te denken. Leemans rent richting de bal. Leemans geeft een hoge lob. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Paoloni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Craia is nu in balbezit. Craia passt de bal in één keer door. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

45e minuut.
Lucidi geeft een lange en hoge pass. Peragón probeert de bal aan de voet te houden. Laosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Peragón rent richting de bal. Nonato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raqueto - Diamantes Locos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqueto 38%, Diamantes Locos 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raqueto - Diamantes Locos 2:2

46e minuut.
Raimundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucidi onderschept slim de pass. Lucidi passt de bal zonder na te denken. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Valls geeft de bal voor. Fresán is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paoloni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rzeszutko maakt een snoekduik en kopt de bal. Kobari bokst de bal weg. Fresán springt en kopt de bal. Kobari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paoloni neemt de hoekschop. Fresán krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Peragón de bal. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Peragón verovert de bal door een tackle van achteren. Peragón geeft de bal voor. Laosa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rzeszutko maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Pinazo Arias de bal. Fresán is nu in balbezit. Fresán schiet op doel. Kobari probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Quondamangelomaria geeft de bal voor. Paoloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoloni passt de bal met de wreef. Fresán rent richting de bal. Fresán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Daar is Fresán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Torres rent richting de bal. Fresán onderschept slim de pass. Fresán haalt uit met een fantastische trap. Kobari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Diamantes Locos 2:3

74e minuut.
Quondamangelomaria onderschept slim de pass. Lucidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucidi geeft een hoge lob. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Račšár verovert de bal door een tackle van achteren. Račšár geeft de bal voor. Fresán probeert de bal met de borst te controleren. Fresán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Diamantes Locos 2:4

85e minuut.
Paoloni met een sublieme pass. Klungelig pakt Pinazo Arias de bal. Craia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Craia krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Rzeszutko rent richting de bal. Fresán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Račšár. Fresán raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paoloni neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqueto 52%, Diamantes Locos 48%.
Raqueto - Diamantes Locos 2:4