Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.D. Columbrianos Promesas Sance C.F.
4231 Tactiek OFF443
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.5 gemiddelde waardering 44.5
good Schieten solid
good Passen adequate
very good Verdedigen good


6e minuut.
Çolakgazi is nu in balbezit. Abrashev verovert de bal door een tackle van achteren. Abrashev geeft de bal voor. Nastula rent richting de bal. Nastula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Abrashev rent richting de bal. Hajdo onderschept slim de pass. Hajdo probeert naar een medespeler te passen. Bango is nu in balbezit. Bango schiet op doel. Hendriks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Hoddle is nu in balbezit. Hoddle geeft de bal voor. Martínez Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Dragičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragičević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Çolakgazi is nu in balbezit. Lavín is nu in balbezit. Lavín passt de bal met de wreef. Dragičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragičević geeft de bal voor. Paal! García Begega maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Nastula rent richting de bal. Nastula schiet op doel. García Begega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Columbrianos Promesas - Sance C.F. 1:0

22e minuut.
Hoddle speelt de bal door. Caposciutti is nu in balbezit. Caposciutti met een sublieme pass. Dragičević is nu in balbezit. Dragičević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dragičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragičević geeft de bal voor. Nastula is nu in balbezit. Nastula schiet op doel. García Begega probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Martínez Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Martínez passt de bal in één keer door. Çolakgazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çolakgazi draait met de bal, schiet en ... Hendriks werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Bango probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hendriks bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D. Columbrianos Promesas 47%, Sance C.F. 53%.
U.D. Columbrianos Promesas - Sance C.F. 1:0

48e minuut.
Bango rent richting de bal. Galin rent richting de bal. Bango onderschept slim de pass. Hajdo is nu in balbezit. Hajdo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Caposciutti is nu in balbezit. Caposciutti passt de bal met de wreef. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle geeft de bal voor. Dragičević kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Yus kopt de bal weg. Abrashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrashev geeft een hoge lob. Nastula is nu in balbezit. Daar is Nastula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Columbrianos Promesas - Sance C.F. 2:0

71e minuut.
Caposciutti verovert de bal door een tackle van achteren. Caposciutti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gorlat de bal. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Sola kopt de bal weg. Donzello probeert naar een medespeler te passen. Hajdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Çolakgazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çolakgazi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bango rent richting de bal. Bango schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Carlentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlentini passt de bal met de wreef. Dragičević is nu in balbezit. Dragičević geeft de bal voor. Hoddle springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D. Columbrianos Promesas 36%, Sance C.F. 64%.
U.D. Columbrianos Promesas - Sance C.F. 2:0