Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vichocuntín C.F INFIERNO ROJIBLANCO
Glow_GdO_20 Tactiek javi 1
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
64.8 gemiddelde waardering 56.9
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Luna onderschept slim de pass. Luna passt de bal met de wreef. Pajanović rent richting de bal. Pajanović geeft de bal voor. Elliott krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - INFIERNO ROJIBLANCO 1:0

11e minuut.
Balsells rent richting de bal. Balsells passt de bal met de wreef. Saptono rent richting de bal. Saptono geeft een lange en hoge pass. Roden springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Canosa speelt de bal door. Pajanović rent richting de bal. Pajanović met een sublieme pass. Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Azat is nu in balbezit. Azat met een sublieme pass. Gómez Calvo is nu in balbezit. Gómez Calvo haalt uit met een fantastische trap. Zamora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - INFIERNO ROJIBLANCO 2:0

27e minuut.
Argyros is nu in balbezit. Argyros geeft een lange en hoge pass. Elliott rent richting de bal. Elliott draait met de bal, schiet en ... Zamora maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Saptono geeft een hoge lob. Campano heeft problemen om de bal te vangen. Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden schiet op doel. Panagos probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - INFIERNO ROJIBLANCO 2:1

42e minuut.
James rent richting de bal. Azat verovert de bal door een tackle van achteren. Azat probeert naar een medespeler te passen. Gómez Calvo is nu in balbezit. Gómez Calvo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vichocuntín C.F 34%, INFIERNO ROJIBLANCO 66%.
Vichocuntín C.F - INFIERNO ROJIBLANCO 2:1

56e minuut.
Saptono bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Saptono is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morela met een snel genomen vrije trap. Roden kopt de bal weg. Balsells is nu in balbezit. Balsells draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jova komt het veld opgelopen. Napalony komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Napalony is nu in balbezit. James begaat een overtreding. Napalony raakt geblesseerd tijdens het duel. Maruccia komt het veld opgelopen. Gedda komt het veld opgelopen. Havach komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Nožíř verovert de bal door een tackle van achteren. Nožíř geeft een hoge lob. Roden kopt de bal weg. Saptono is nu in balbezit. Saptono draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Năstăsescu verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Balsells stond buitenspel. Argyros maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Elliott rent richting de bal. Elliott schiet op doel. Zamora bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vichocuntín C.F 35%, INFIERNO ROJIBLANCO 65%.
Vichocuntín C.F - INFIERNO ROJIBLANCO 2:1